HP 14- ja Pavilion 14 -kannettavat - Elan-kosketuslevytoiminto on hävinnyt Windows 10 -päivityksen jälkeen

Kosketuslevytoiminto poistetaan Windows 10 -päivityksen jälkeen. Tämä ongelma esiintyy Elan-kosketuslevyjen valituissa malleissa.
Ratkaistaksesi tämän ongelman Windows 10 -päivityksen jälkeen suorita Windows Update asentaaksesi uusimman Elan-kosketuslevyn ohjaimen.
HUOMAUTUS: Estääksesi ongelman esiintymisen uudelleen suorita jokin oikeista asetuksista ennen päivitystä Windows 10 -käyttöjärjestelmään:
Vaihtoehto 1: Suorita Windows Update asentaaksesi uusimman Windows 8:n Elan-kosketuslevyn ohjaimen ennen Windows 10 -päivitykseen päivittämistä.
Vaihtoehto 2: Lataa ja asenna seuraava SoftPaq asentaaksesi Windows 8 Elan Touchpad -ohjaimen ennen Windows 10 -päivitystä.
SoftPaqin kuvaus
Julkaisutiedot
Lataa SoftPaq
Elan-kosketuslevyn ohjain
Versio: 11.2.11.1
Päivitysversio: A