HP-tietokoneet - Windows Security -apuohjelman käyttäminen Windows 10:ssä virus- ja vakoiluohjelmien ehkäisemiseksi

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10 ja Windows Security.
Windows Security auttaa suojaamaan tietokonettasi virusten ja haittaohjelmien aiheuttamia ponnahdusikkunoita, hidasta suorituskykyä ja turvauhkia vastaan. Haittaohjelma voi tarttua tietokoneeseesi tietämättäsi. Se voi asentaa itsensä sähköpostiviestistä, kun avaat yhteyden internetiin, tai kun asennat joitakin sovelluksia käyttämällä USB-flashmuistia tai muuta siirrettävää tietovälinettä. Tässä asiakirjassa annetaan ohjeet siihen, miten voit tunnistaa ja poistaa haittaohjelmia Windows Securityllä.
Windows Security auttaa ehkäisemään haittaohjelmia tietokoneessa kahdella tavalla:
  • Reaaliaikainen suojaus: Windows Security ilmoittaa havaitessaan mahdollisia haittaohjelmia, jotka vaikuttavat tietokoneeseen. Se ilmoittaa myös, kun jokin sovellus muuttaa tärkeitä asetuksia.
  • Tarkistusasetukset: Windows Security etsii tietokoneesta mahdollisia haittaohjelmia. Voit poistaa skannauksen aikana havaittuja uhkia (tai siirtää niitä väliaikaisesti karanteeniin).
huomautus:
Windows Securityn vaiheet ja näytöt vaihtelevat Windows 10 -version mukaan.