HP:n tietokoneet - näyttöön ilmestyy viesti tietokoneen palauttamisongelmasta, kun yrität palauttaa tai siivota tietokoneen käyttämällä F11-näppäintä

Tämä ongelma ilmenee, kun käyttöjärjestelmä on päivitetty Windows 10:een.
Kun palautat tai siivoat järjestelmän F11-näppäimellä, näyttöön ilmestyy viesti:
Tietokoneen oletusasetusten palauttamisessa ilmeni ongelma
Ratkaise ongelma noudattamalla annettuja ohjeita, joilla voit palauttaa käyttöjärjestelmän suositeltuun tilaan.
huomautus:
Luo HP:n palautustallenne ennen Windows 10:een päivitystä ja palauta käyttöjärjestelmä Windows 8:aan HP:n palautustallenteen avulla.
Vaihtoehto 1:
Käyttöjärjestelmän palauttaminen Windows 8:aan:
  1. Käynnistä tietokone ja avaa Recovery Manager painamalla F11-näppäintä.
  2. Valitse Vianmääritys.
  3. Valitse Recovery Manager.
  4. Valitse Tee ensin varmuuskopiot, jos kaikki tiedostot on varmuuskopioitava ennen palautusta.
  5. Valitse Palauta tekemättä varmuuskopioita tiedostoista.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Suorita palautus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
Vaihtoehto 2:
  1. Valitse Windows-työpöydällä Windows + I, joka avaa Asetukset-valikon.
  2. Valitse Päivittäminen ja suojaus ja valitse sitten Recovery (Palautus).
  3. Valitse Palaa Windows 8:aan ja valitse sitten Get started (Käytön aloittaminen).
  4. Palauta järjestelmä Windows 8:aan noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
huomautus:
Järjestelmän palautus aiempaan versioon on käytettävissä vain 28 päivän ajan. Microsoft on julkaissut seuraavan tukiasiakirjan: Palautusasetukset Windows 10:ssä. Lue lisätietoja osiosta, jossa kerrotaan palaamisesta aiempaan Windows-käyttöjärjestelmään.
Vaihtoehto 3:
  1. Avaa Asetukset-valikko valitsemalla Windows-työpöydällä Windows + I.
  2. Valitse Päivittäminen ja suojaus ja valitse sitten Recovery (Palautus).
  3. Valitse Palauta tietokoneen oletusasetukset ja valitse sitten Get started (Käytön aloittaminen).
  4. Valitse Palauta tehdasasetukset.
  5. Palauta järjestelmä Windows 8:aan noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
Vaihtoehto 4:
Käyttöjärjestelmän palauttaminen Windows 10:een:
  1. Avaa Asetukset-valikko valitsemalla Windows-työpöydällä Windows + I.
  2. Valitse Päivittäminen ja suojaus ja valitse sitten Recovery (Palautus).
  3. Valitse Palauta tietokoneen oletusasetukset ja valitse sitten Get started (Käytön aloittaminen).
  4. Valitse Säilytä tiedostoni tai Poista kaikki.
  5. Palauta järjestelmä Windows 10:een noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
Vaihtoehto 5: Tilaa palautustallenne ottamalla yhteyttä HP:hen.
Jos et voi luoda palautustallennetta, tilaa se HP:lta.