• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n kannettavat tietokoneet - Lentotila (Windows 10)

Tässä tukiasiakirjassa käsitellään HP:n kannettavia tietokoneita, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä.
Lentotila on Windows 10 -asetus, joka estää tietokonetta lähettämästä ja vastaanottamasta signaaleja, mutta sallii silti muiden ohjelmien käytön, esimerkiksi pelit ja musiikkisoittimet. Lentotilan käyttöönottaminen poistaa langattomat verkot, mobiililaajakaistan ja Bluetooth-yhteydet käytöstä.
Lentotilan käyttäminen myös pidentää akun kestoa, sillä tietokone ei kuluta virtaa verkkojen, yhteyksien ja tietojen hakemiseen.
  huomautus:
Tämän asiakirjan kuvat ja tiedot saattavat vaihdella käyttämäsi Windows-käyttöjärjestelmän version mukaan.
Lentotilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Windows 10:ssä
Käytä lentotilaa, kun matkustat lentokoneella, haluat olla offline-tilassa tai säästää akun virtaa.
  1. Etsi ja avaa Windowsissa Lentotila.
    Verkon ja Internetin määritysvalikko avautuu.
  2. Ota lentotila käyttöön liu'uttamalla valitsin Verkko ja Internet -valikossa kohtaan Käytössä.
    Kuva : Lentotila on käytössä
    Verkko ja Internet -valikko, jossa lentotila on käytössä
    Langattomat verkot, mobiililaajakaista, Bluetooth-yhteydet ja muut yhteydet eivät ole nyt käytössä.
  3. Voit varmistaa lentotilan käyttöönoton tarkistamalla, että tehtäväpalkissa näkyy lentotila-kuvake.
    Kuva : Lentotila-kuvake tehtäväpalkissa
    Tehtäväpalkin lentotila-kuvake on korostettuna
  4. Poista lentotila käytöstä Windowsissa etsimällä ja avaamalla kohta Lentotila.
  5. Siirrä lentotilan valitsin kohtaan Poissa käytöstä.
    Kuva : Lentotila on poistettu käytöstä
    Verkko ja Internet -valikko, jossa lentotila on poistettu käytöstä
  6. Voit varmistaa, että lentotila on poistettu käytöstä, tarkistamalla tehtäväpalkin verkkokuvakkeen.
    Kuva : Verkkokuvake tehtäväpalkissa
    Tehtäväpalkin verkkokuvake on korostettuna