HP:n tietokoneet - Recovery Managerin käyttäminen ohjelmiston ja ohjaimien palauttamiseen (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joihin Windows 10 oli asennettu valmiiksi ennen toimitusta.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka ohjelmistot ja laiteohjaimet asennetaan uudelleen tietokoneisiin, joihin ne oli esiasennettu tehtaalla.
huomautus:
Jos tietokoneesi toimitettiin tilaustyönä, sinun täytyy ehkä asentaa uudelleen joitakin ohjelmistoja käyttäen niitä ohjelmiston asennuslevyjä, jotka toimitettiin tietokoneesi mukana.
Asenna esiasennetut ohjelmistot ja ohjaimet uudelleen seuraavasti:
  1. Kirjoita Windowsin hakupalkkiin HP Recovery Manager ja valitse se.
    Jos sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistus, kirjoita salasana tai anna vahvistus. Kun Käyttäjätilien valvonta -viestissä pyydetään sallimaan muutokset, valitse Kyllä.
  2. Valitse Ohje-kohdassa Ohjaimien ja sovellusten uudelleenasennus ja odota, että Recovery Manager luo luettelon.
    Kuva : Recovery Manager
    Recovery Manager -päänäyttö
    Uudelleen asennettavien sovellusten ja ohjaimien yhdistetty luettelo tulee näkyviin niin, että ohjaimet ovat luettelon alussa.
    Kuva : Luettelo uudelleen asennettavista ohjaimista
    Luettelo uudelleen asennettavista ohjaimista
  3. Valitse uudelleen asennettavien ohjainten valintaruudut.
  4. Vieritä luetteloa alaspäin sovellusten kohdalle.
    Kuva : Luettelo uudelleen asennettavista sovelluksista
    Luettelo uudelleen asennettavista sovelluksista.
  5. Valitse uudelleen asennettavien sovellusten valintaruudut ja valitse Asenna.
    Tietokone asentaa sovellukset ja ohjaimet.
    huomautus:
    Joissakin tietokoneissa ei ole asennettavia sovelluksia tai sovellusosio ei ole käytettävissä. Tämä on normaalia. Ohjelmistot asennetaan tällöin HP:n tai ohjelmistokehittäjän sivustosta.
  6. Kun Asennus on valmis -viesti tulee näkyviin, napsauta OK-painiketta.
    Kuva : Asennus on valmis
    Asennus on valmis -viesti
  7. Sulje kaikki avoimet sovellukset ja käynnistä tietokone uudelleen.