HP ENVY 15 -kannettava - Windowsin Hello-kirjautumisen kasvojen tunnistus -vaihtoehto ei ole saatavilla Windows 10 -päivityksen jälkeen

Windows 10 -päivityksen jälkeen Windowsin uuden Hello-kirjautumisen kasvojen tunnistus -vaihtoehto ei ehkä ole käytettävissä odotetulla tavalla.
Korjaa ongelma lataamalla ja asentamalla seuraava SoftPaq:
SoftPaqin kuvaus
Julkaisutiedot
Lataa SoftPaq
Intel RealSense Depth Camera Management (DCM) -ohjain
Versio: 1.4.27.24669
Päivitysversio: B-hyväksytty: 3
HUOMAUTUS: Tämän ohjelmiston uudempi versio saattaa olla saatavana. Tarkista uudemmat versiot osoitteesta http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.