HP Envy Phoenix 850 -pöytätietokone - etupaneelin LED-valon toiminta ei vastaa suorittimen käyttöä Windows 10 -päivityksen jälkeen

Tietokoneen etupaneelin LED-valon toiminta ei vastaa suorittimen käyttöä, vaikka CPU Usage Mode -tila on valittuna HP Phoenix Control -sovelluksessa.
Kuva 1. Voit seurata suorittimen käyttöarvoja HP Phoenix Control -sovelluksessa
Suorittimen käyttöarvot näkyvät oikein sovelluksessa mutta eivät tietokoneen etupaneelissa.
Korjaa ongelma lataamalla ja asentamalla seuraava SoftPaq:
SoftPaqin kuvaus
Julkaisutiedot
Lataa SoftPaq
HP Phoenix Control
Versio: 1.10
Päivitysversio: A-hyväksytty: 1
HUOMAUTUS: Tämän ohjelmiston uudempi versio saattaa olla saatavana. Tarkista uudemmat versiot osoitteesta http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.