HP JetAdvantage On Demand - ActiveDirectory Upload Service -määritys

Yrityksen järjestelmänvalvojat voivat helposti luoda, todentaa ja tallentaa käyttäjätilejä käyttämällä HP On Demand Active Directory Upload Service -ratkaisua. Voit asentaa ja määrittää HP On Demand Active Directory Upload Service -ratkaisun tämän asiakirjan vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Ennen kuin aloitat

Tarkista seuraavat vaatimukset ennen Active Directory Upload Service -ratkaisun määrittämistä:
  • Yrityksen järjestelmänvalvojan tili HP JetAdvantage On Demand -ratkaisussa
  • Windows-pöytätietokone
  • Microsoft .NET Framework -versio 3.5 tai uudempi asennettuna
  • LDAP-palvelimen sidonnan merkkijono (tunnistetietoja saatetaan vaatia)
  • LDAP-attribuuttinimet

Vaihe 1: ActiveDirectory Upload Service -ratkaisun lataaminen ja kokoonpanosovelluksen asentaminen

Voit ladata ActiveDirectory Upload Service -ratkaisun seuraavasti:
  1. Siirry osoitteeseen http://www.hpondemand.com ja kirjaudu sisään käyttämällä HP JetAdvantage On Demand -järjestelmänvalvojan tunnistetietoja.
  2. Valitse Go To Dashboard (Siirry koontinäyttöön).
  3. Valitse Dashboard (Koontinäyttö) -näytön vasemmasta ruudusta Utilites (Apuohjelmat).
  4. Valitse Download (Lataa) ActiveDirectory Upload Service -apuohjelman kohdalla.
  5. Tallenna zip-tiedosto työpöydälle, pura tiedosto ja kaksoisnapsauta .msi-tiedostoa.
  6. Asenna HP On Demand Active Directory Upload Configuration Utility -apuohjelma HP On Demand Active Directory Upload Service -ratkaisun ohjatun määrityksen aikana näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Vaihe 2: Määritä HP On Demand Active Directory Upload Service

Voit määrittää HP On Demand Active Directory Upload Service -ratkaisun seuraavasti:
  1. Valitse työpöydältä Käynnistä > Kaikki ohjelmat> HP On Demand AD Upload ja valitse sitten HP On Demand Active Directory Upload Configuration Utility.
    huomautus:
    Ilmoitusalueella (ilmaisinalueella) on HP On Demand Active Directory Upload Service -kuvake ().
    Kuva : HP On Demand Active Directory Upload Service
  2. Suorita Local Active Directory/ LDAP Configuration -osan seuraavat vaiheet:
    1. Kirjoita LDAP-sidonnan merkkijono.
      • Vaihtoehtoisesti voit todentaa LDAP:n kirjoittamalla käyttäjänimen ja salasanan.
      • Vaihtoehtoisesti voit määrittää käyttäjäryhmän hakuehdot kirjoittamalla LDAP-kyselysuodattimen.
    2. Todenna palvelimen käyttäjät valitsemalla Sido .
    Kuva : Paikallinen Active Directory / LDAP-määritys
  3. Suorita Map LDAP User Properties to HP On Demand -osan seuraavat vaiheet:
    1. Valitse jokin vaihtoehto avattavasta Default LDAP mappings (LDAP-oletusmääritykset) -luettelosta.
    2. Voit muokata nimeä napsauttamalla First Name (Etunimi)- ja Last Name (Sukunimi) -määritepainikkeita.
    3. Valitse puhelinnumeron merkkimäärä avattavasta Base phone # length (Puhelinnumeron pituus) -luettelosta. Tällöin JetAdvantage On Demand voit muotoilla LDAP:stä ladattuja puhelinnumeroita.
      Kuva : LDAP-käyttäjäominaisuuksien liittäminen HP On Demand -ratkaisuun
      Kuva : Active Directory -ominaisuuksien lataaminen
  4. Suorita HP On Demand Account -osassa seuraavat vaiheet
    1. Kirjoita käyttäjänimi ja salasana, jotka on määritetty JetAdvantage On Demand -ratkaisun yrityksen järjestelmänvalvojan tilille.
    2. Valitse Authenticate (Todennus).
    Kuva : HP On Demand -tilin todennus
  5. Vaihtoehtoisesti voi valita Automatic Updates (Automaattiset päivitykset) -osassa ADSyncin suorittamisen Windows-palveluna tiettyyn aikaan joka päivä.
    Kuva : Automaattiset päivitykset
  6. Valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista voit suorittaa tehtävät Actions (Toimet) -osassa:
    • Query Users (Kyselyn käyttäjät): Testaa yhteyden Active Directoryyn ja LDAP-määrityksiin.
    • Export Users (Vie käyttäjät): Luo .csv-tiedoston LDAP-kyselyn palauttamista käyttäjistä.
    • Preview/Update HP On Demand (Esikatsele/päivitä HP On Demand) Palauttaa luettelon päivityksistä LDAP-suodattimen ja -määritysten perusteella, ja suorittaa JetAdvantage On Demandin päivitykset.
      huomautus:
      Päivityksiä ei tapahdu Active Directoryssä.
    • Start Service (Käynnistä palvelu): Käynnistää Windows-palvelun, jotta se voi suorittaa automaattisia päivityksiä.
    • Save Configuration (Tallenna määritykset): Kirjoittaa nykyiset asetukset levylle.