HP LaserJet Enterprise - Sulautetun verkkopalvelimen Tiedot-välilehden Tulosta-vaihtoehto puuttuu.

Ongelma
Kun yrität tulostaa HP LaserJet Enterprise -malliin tulostimen sulautetusta verkkopalvelimesta, Tulosta-vaihtoehto ei ole käytettävissä vasemman siirtymisruudun Tiedot-välilehdessä.
Tiedot-välilehti, Tulosta-vaihtoehto poistettu käytöstä
Kuva : Tiedot-välilehti, Tulosta-vaihtoehto poistettu käytöstä
Ratkaisu
Ota Tulosta-vaihtoehto käyttöön Suojaus-välilehdestä.
  1. Napsauta Suojaus-välilehteä.
      huomautus:
    Saatat tarvita järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia, jotta voit käyttää tätä välilehteä.
  2. Valitse Display Print Page on Information Tab (Näytä tulostussivu Tiedot-välilehdessä).
    Kuva : Suojaus-välilehti, sulautetun verkkopalvelimen asetukset, Näytä tulostussivut Tiedot-välilehdessä valittu
  3. Selaa sivun alaosaan ja valitse Käytä.
  4. Valitse Tiedot-välilehti. Tulosta-vaihtoehto on käytettävissä vasemmassa siirtymisruudussa.
    Kuva : Tiedot-välilehti, Tulosta-vaihtoehto käytettävissä
Tulostimet, joihin muutos vaikuttaa
HP LaserJet Enterprise -mallit.