HP-taulutietokoneet - Taulutietokoneen tehdasasetusten palauttaminen (Android 5.1, 5.0/Lollipop)

Tämä asiakirja koskee HP:n ja Compaqin taulutietokoneita, joissa on Android 5.1, 5.0/Lollipop-käyttöjärjestelmä.
Kun taulutietokoneeseen palautetaan sen tehdasasetukset, kaikki tallennetut Google-tilit poistetaan ja kaikki tallennetut tiedot menetetään. Kaikki paikallisesti tallennetut tiedostot ja sovellukset sekä tallennetut verkot poistetaan. Varmuuskopioi kaikki tärkeät tiedostot verkkoon tai ulkoiseen tallennuslaitteeseen ennen taulutietokoneen tehdasasetusten palauttamista. Google-tilit poistetaan vain taulutietokoneesta. Palauttaminen ei vaikuta verkkoon synkronoituihin tietoihin.
Taulutietokoneen tehdasasetukset voi palauttaa käynnissä tai sammutettuna olevaan tietokoneeseen. Jos taulutietokone käynnistyy normaalisti ja pystyt siirtymään Asetukset-valikkoon, toimi Tehdasasetusten palauttaminen, kun taulutietokone on käynnissä -kohdan ohjeiden mukaisesti. Jos taulutietokone ei käynnisty normaalisti tai et muista sen lukitusnäytön salasanaa, toimi Tehdasasetusten palauttaminen, kun taulutietokone ei käynnisty -kohdan ohjeiden mukaisesti.

Tehdasasetusten palauttaminen, kun taulutietokone on käynnissä

Jos taulutietokone käynnistyy normaalisti ja pystyt kirjautumaan omistajatiliin (ensimmäiseen laitteeseen lisättyyn tiliin), palauta taulutietokoneen alkuperäiset tehdasasetukset tämän osan ohjeiden mukaisesti. Käyttäjätileillä ei ole käyttöoikeutta tehdasasetusten palauttamiseen. Jollet pysty toimimaan näiden ohjeiden mukaisesti, palauta taulutietokoneen tehdasasetukset käyttämällä Android-järjestelmän palautusvalikkoa. Toimintaohjeet ovat kohdassa Tehdasasetusten palauttaminen, kun taulutietokone ei käynnisty.
  varoitus:
Kaikki laitteeseen tallennetut tiedot poistetaan tehdasasetusten palauttamisen yhteydessä. Kaikkien sovellusten asennukset poistetaan. Google-tilille tallennetut tiedot voidaan palauttaa. Varmuuskopioi kaikki tärkeät tiedostot verkkoon tai ulkoiseen tallennuslaitteeseen ennen taulutietokoneen tehdasasetusten palauttamista.
  1. Jos taulutietokoneeseen on asennettu mikro-SD-kortti, poista muistikortti ennen taulutietokoneen tehdasasetusten palauttamista.
  2. Valitse aloitusnäytössä Kaikki sovellukset -kuvake ja sitten Asetukset-kuvake.
  3. Valitse Henkilökohtainen-osiossa Varmuuskopiointi ja palautus.
    Kuva : Varmuuskopiointi ja palautus
    Varmuuskopiointi ja palautus
  4. Valitse Tehdasasetuksien palauttaminen.
    Kuva : Tehdasasetuksien palauttaminen
    Tehdasasetuksien palauttaminen
  5. Valitse Palauta laitteen tehdasasetukset.
    Kuva : Palauta taulutietokoneen tehdasasetukset
    Palauta taulutietokoneen tehdasasetukset
  6. Jos olet määrittänyt taulutietokoneeseen lukitusnäytön salasanan, anna salasana pyydettäessä.
  7. Vahvista valinta ja aloita tehdasasetusten palauttaminen valitsemalla Poista kaikki.
    Kuva : Poista kaikki
    Poista kaikki
  8. Taulutietokone sammuu, ja näytössä näkyy ilmoitus Poistetaan. Kun tehdasasetukset on palautettu, taulutietokone käynnistyy uudelleen.
    Määritä taulutietokoneen asetukset HP:n tukiasiakirjassa HP-taulutietokoneen asetusten määrittäminen annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tehdasasetusten palauttaminen, kun taulutietokone ei käynnisty

Jos taulutietokone ei käynnisty normaalisti tai et muista sen lukitusnäytön salasanaa, tehdasasetukset on ehkä palautettava taulutietokonetta käynnistämättä.
  varoitus:
Kaikki laitteeseen tallennetut tiedot poistetaan tehdasasetusten palauttamisen yhteydessä. Kaikkien sovellusten asennukset poistetaan. Google-tilille tallennetut tiedot voidaan palauttaa. Varmuuskopioi mahdollisuuksien mukaan kaikki tärkeät tiedostot verkkoon tai ulkoiseen tallennuslaitteeseen ennen taulutietokoneen tehdasasetusten palauttamista.