HP-tulostimet - Tulostinta ei löydy ohjaimen määrityksen aikana (Mac)

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia ja Mac-tietokoneita.
Jos tulostinta ei löydy HP-tulostinohjelmiston asentamisen aikana, tee tulostusjärjestelmän, asennuksen ja yhteysongelmien vianmääritys näiden ohjeiden avulla.

Vaihe 1: Tulostusjärjestelmän nollaaminen

Tulostusjärjestelmän nollaaminen poistaa mahdolliset virhetilat poistamalla kaikki HP-tulostimet ja muut kuin HP-tulostimet sekä tulostustyöt ja tulostinasetukset.
  1. Valitse omenavalikko, ja valitse sitten Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Tulostus ja faksaus, Tulostus ja skannaus tai Tulostimet ja skannerit.
  3. Napsauta hiiren oikealla painikkeella tai pitämällä Ctrl-näppäintä painettuna mitä tahansa kohtaa Tulostimet-ikkunassa, ja valitse sitten Nollaa tulostusjärjestelmä.
     Tulostusjärjestelmän nollaaminen Mac-tietokoneessa
  4. Valitse vahvistusikkunassa Nollaa.
  5. Suorita nollaus kirjoittamalla järjestelmänvalvojan nimi ja salasana ja valitsemalla OK.

Vaihe 2: HP-ohjaimen ja -ohjelmiston asennuksen poistaminen ja uudelleenasennus

Osa HP-ohjelmistokomponenteista on voinut tulla asennetuksi virheellisesti, vaikka tulostimen määritys olisi epäonnistunut. Poista ja asenna ohjelmisto uudelleen mahdollisten ongelmien poistamiseksi.
  1. Irrota tarvittaessa USB-kaapeli tulostimesta.
  2. Valitse Dockin Finder-kuvake .
  3. Valitse valikkorivillä Siirry, valitse Sovellukset, ja avaa sitten HP- tai Hewlett Packard -kansio.
    • Jos HP Uninstaller on kansiossa, poista ohjelmisto kaksoisnapsauttamalla sitä, ja siirry sitten vaiheeseen, jossa tulostin valmistellaan ohjaimen asennusta varten.
    • Jos HP Uninstaller ei ole kansiossa, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  4. Valitse ja vedä HP- tai Hewlett Packard -kansio Dockin Roskakori -kuvakkeen päälle.
  5. Valitse valikkorivillä Siirry, valitse Siirry kansioon, kirjoita /Library/Printers ja valitse Siirry.
  6. Valitse ja vedä HP- tai Hewlett Packard -kansio Dockin Roskakori -kuvakkeen päälle.
  7. Napsauta hiiren oikealla painikkeella tai pitämällä Ctrl-näppäintä painettuna Roskakori-kuvaketta, ja valitse sitten Tyhjennä roskakori.
  8. Valmistele tulostin ohjaimen asennusta varten. Varmista, että tulostin on käynnissä, mustekasetit on asennettu ja päälokeroon on lisätty tavallista paperia.
  9. Siirry osoitteeseen 123.hp.com. Ohjattu palvelu löytää automaattisesti tietokoneen käyttöjärjestelmäversiolle sopivan tulostinohjaimen tai sovelluksen.
  10. Lataa ja asenna ohjain tai sovellus ohjeiden mukaisesti. Voit hyödyntää HP-tulostintasi tehokkaasti valitsemalla asennuksen aikana HP Smart tai täysien ominaisuuksien ohjelmistoratkaisun ja noudattamalla sitten tulostimen yhteyden määritysohjeita.
Yritä tulostaa. Jos ongelma ei ratkennut, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 3: Tee tulostimen yhteyden vianmääritys