HP-tulostimet - Tulostaminen Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä

Tämä asiakirja koskee kannettavia HP-tulostimia, -älypuhelimia ja -taulutietokoneita, joissa on käynnissä Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmä.
Voit tulostaa Windows 10 Mobile -laitteesta moniin HP-tulostimiin sisäisen tulostusratkaisun avulla.

Tulosta Windows 10 Mobilella

Tulosta sähköpostiviestejä, kuvia, asiakirjoja ja verkkosivuja Windows 10 Mobile -laitteesta käsin HP-tulostimellasi.
  1. Varmista, että tulostin on liitetty Windows 10 Mobile -laitteen kanssa samaan kiinteään (Ethernet-) tai langattomaan verkkoon, jossa on aktiivinen Internet-yhteys.
    • Jos tulostin on liitetty kiinteään verkkoon langallisella (Ethernet-)yhteydellä, tarkista kaapeli ja valot tulostimen Ethernet -portista. Kun kaapeli on kytketty, vihreän yhteysmerkkivalon pitäisi palaa tasaisesti ja oranssin vilkkua.
    • Jos tulostin on liitetty langattomalla yhteydellä, varmista langattoman ominaisuuden olevan käytössä ja tulostimen olevan liitettynä samaan verkkoon tietokoneen kanssa.
      Joidenkin tulostimien ohjauspaneelissa on langattoman yhteyden kuvake ja sininen valo. Varmista, että valo palaa eikä vilku.
  2. Avaa Windows 10 Mobile -laitteella Wi-Fi-asetukset ja varmista, että olet yhteydessä verkkoosi.
  3. Avaa sovellus, jossa on kohde, jonka haluat tulostaa.
  4. Napsauta Tulosta-kuvaketta .
  5. Valitse tulostin esikatseluikkunassa, muuta tulostusasetuksia ja valitse sitten Tulosta.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Etsi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tulostamisesta Windows 10 Mobile -laitteesta.