HP ScanJet Pro 3500 f1 flatbed scanner - Lepotila ja automaattinen sammuttaminen

Lepotila ja automaattinen sammuttaminen

Skanneri siirtyy oletuksena lepotilaan, kun laite on ollut käyttämättömänä 15 minuuttia. Virran säästämiseksi skannerista katkaistaan automaattisesti virta, kun laite on ollut käyttämättömänä kaksi tuntia.
Windows: Voit vaihtaa automaattisen sammutuksen oletusasetuksia suorittamalla seuraavat vaiheet:
  1. Käynnistä HP Scanner Tools Utility -apuohjelman tekemällä jonkin seuraavista toimista:
    • Valitse Käynnistä-valikosta Ohjelmat tai Kaikki ohjelmat, HP, ScanJet, 2500 f1 ja lopuksi Scanner Tools Utility.
    • Valitse Käynnistä-näytössä HP Scanner Tools Utility -ruutu.
  2. Napsauta Settings (Asetukset) -välilehteä ja valitse sopiva lepotila ja sopivat automaattisen virrankatkaisun asetukset.
    • Määritä aika, jonka kuluttua skannerista katkaistaan automaattisesti virta, jos se on ollut käyttämättömänä. Valitse sopiva arvo (1 tunti, 2 tuntia, 4 tuntia tai Ei koskaan) automaattisen virrankatkaisun asetuksista: Katkaise skannerista virta tämän ajan kuluttua: pudotusvalikko.
OS X: Voit vaihtaa automaattisen sammutuksen oletusasetuksia HP Utility -ohjelmalla.
  1. Käynnistä HP Utility
  2. Napsauta Energia-kuvaketta.
  3. Valitse Lampputila-asetus.
  4. Valitse automaattisen sammutusajan asetus kohdasta Katkaise virta skannerista automaattisesti: pudotusruutu.