HP ScanJet Pro 4500 fn1 network scanner - Lepotila ja automaattinen sammuttaminen

Lepotila ja automaattinen sammuttaminen

Skanneri siirtyy oletuksena lepotilaan, kun laite on ollut käyttämättömänä 15 minuuttia. Virran säästämiseksi skannerista katkaistaan automaattisesti virta, kun laite on ollut käyttämättömänä kaksi tuntia.
Windows: Voit muuttaa automaattisen sammutuksen oletusasetuksia kosketuspaneelin tai sulautetun verkkopalvelimen avulla.
OS X: Voit vaihtaa automaattisen sammutuksen oletusasetuksia Energia-ruudussa.
  1. Käynnistä HP Utility
  2. Napsauta Energia-kuvaketta.
  3. Valitse Lampputila-asetus.
  4. Valitse automaattisen sammutusajan asetus kohdasta Katkaise virta skannerista automaattisesti: -pudotusruutu.