HP ScanJet Pro 4500 fn1 network scanner - Asennuksen vianmääritys

Johtojen tarkistaminen

Johdon tyyppi
Toimi
Virtajohto
Skanneri ja verkkolaite on yhdistetty virtajohdon avulla.
  • Varmista, että virtajohto on liitetty tukevasti skanneriin ja toimivaan pistorasiaan tai ylijännitesuojaan.
  • Jos virtajohto on kiinnitetty ylijännitesuojaan, varmista, että ylijännitesuoja on yhdistetty seinäpistokkeeseen ja että ylijännitesuoja on päällä.
  • Katkaise virta skannerista Power-painikkeella ja katkaise sitten virta tietokoneesta. Odota 30 sekuntia ja kytke virta takaisin ensin skanneriin, sitten tietokoneeseen.
USB-johto
USB-johto on liitetty skannerin ja tietokoneen välille.
  • Käytä skannerin mukana toimitettua johtoa. Kaikki USB-johdot eivät välttämättä ole yhteensopivia skannerin kanssa.
  • Tarkista, että USB-johto on kiinnitetty kunnolla skanneriin ja tietokoneeseen.
  • Jos USB-johto on liitetty tietokoneen etupaneelin USB-porttiin, siirrä se tietokoneen takapaneelin USB-porttiin.
Lisätietoja USB-vianmäärityksestä on osoitteessa www.hp.com/support. Valitse oma maa tai alue ja etsi USB-johdon vianmääritykseen liittyviä aiheita etsintätyökalulla.
Ethernet-kaapeli
Ethernet-kaapeli on liitetty skannerin ja verkkoportin välille.
Tarkista, että Ethernet-kaapeli on kiinnitetty kunnolla skanneriin ja verkkoporttiin.
Varmista, että skannerin verkkoportin oranssi LED-merkkivalo vilkkuu. Tällöin paikallisen verkon ja laitteen välillä tapahtuu tiedonsiirtoa.
Lisätietoja Ethernet-vianmäärityksestä on osoitteessa www.hp.com/support. Valitse maa tai alue ja hae Ethernet-kaapelin vianmääritykseen liittyviä aiheita hakutyökalulla.

HP ScanJet -ohjainten ja -työkalujen poistaminen ja asentaminen uudelleen (Windows)

Jos skannerin johtojen ja kaapelien liitäntöjen tarkistaminen ei ratkaissut ongelmaa, ongelma saattaa johtua epätäydellisestä asennuksesta. Kokeile HP ScanJet -ohjainten ja -työkalujen poistamista ja asentamista uudelleen.
  1. Katkaise virta skannerista Power-painikkeella ja irrota USB- ja virtajohto skannerista.
  2. Poista seuraavat sovellukset Ohjauspaneelin Lisää/poista-toiminnolla (Windows 7, 8, 8.1 ja 10 -järjestelmissä Ohjelmat ja toiminnot -toiminnolla):
    • HP ScanJet Pro 4500 fn1 -verkkoskanneri
    • HP Scan
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Asenna HP ScanJet -ohjaimet ja -työkalut uudelleen.
    • Sammuta skanneri, odota 30 sekuntia ja käynnistä skanneri uudelleen. Tarvittavien ohjelmien ja ohjainten tulisi asentua automaattisesti.
    • Jos ohjaimet ja työkalut eivät asennu automaattisesti, asenna ne HP:n skannausohjelman CD-levyltä.
  5. Kytke USB- ja virtajohto takaisin skanneriin. Kytke sitten virta skanneriin Power-painiketta painamalla.