• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Pavilion Notebook - 15-ab203no (ENERGY STAR) Tietokoneen tekniset tuotetiedot

Laitteisto
Tuotenumero
P1Q90EA
Tuotteen nimi
HP Pavilion Notebook - 15-ab203no (ENERGY STAR)
Mikroprosessori
Intel® Core™ i5-6200U -suoritin (2,3 GHz, 3 Mt:n välimuisti, kaksi ydintä) ja Intel® HD 520 -näytönohjain
Flash-välimuisti
8 Gt
Muisti, vakio
8 Gt:n DDR3L SDRAM -muisti (1×8 Gt)
Näytönohjain
NVIDIA GeForce 940M (4 Gt:n erillinen DDR3L-muisti)
Kiintolevy
1 Tt:n SATA SSHD (5 400 kierr./min)
Optinen asema
Tallentava SuperMulti DVD -asema
Näyttö
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) WLED-taustavalaistu IPS-täysteräväpiirtonäyttö (1 366 × 768)
Näytön koko (lävistäjä)
39,6 cm (15,6 tuumaa)
Näppäimistö
Täysikokoinen näppäimistö erillisillä näppäimillä ja numeronäppäimistöllä
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva HP Imagepad -kosketuslevy
Langaton yhteys
802.11a/b/g/n/ac (1×1) ja Bluetooth® 4.0 -yhdistelmä (Miracast-yhteensopiva)
Verkkoliittymä
Sisäinen 10/100 BASE-T Ethernet -lähiverkko
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 HDMI-liitäntä; 1 kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä; 1 USB 2.0 -portti; 2 USB 3.0 -porttia; 1 RJ-45-liitäntä;
Vähimmäismitat (L x S x K)
38,45×26,11×2,52 cm
Paino
2,29 kg
Virtalähteen tyyppi
65 W:n verkkolaite
Akkutyyppi
Nelikennoinen 41 Wh:n litiumioniakku
Web-kamera
Teräväpiirtoinen HP TrueVision -verkkokamera (käyttäjään suunnattu) ja sisäinen digitaalinen kaksoismikrofoni
Ääniominaisuudet
B&O PLAY; Stereokaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
Mukana toimitettu ohjelmisto
McAfee LiveSafe™
HP:n sovellukset
WildTangentin tarjoama HP Games; HP Lounge; HP 3D DriveGuard
Esiasennetut ohjelmat
CyberLink PowerBackup; Evernote; Netflix; Skype