HP-tulostimet - "HP Scan Quit Unexpectedly" (HP Scan lakkasi toimimasta odottamatta) -virhe tulee näkyviin (OS X v10.11)

Tämä asiakirja koskee HP:n tulostimia, jotka on liitetty OS X v10.11 El Capitan -käyttöjärjestelmää käyttävään tietokoneeseen.
Kun yrität tallentaa skannattua tiedostoa HP Scan -sovelluksella PDF-tiedostoksi, ohjelma lakkaa toimimasta ja HP Scan quit unexpectedly (HP Scan lakkasi toimimasta odottamattomasti) -viesti tulee näkyviin.
Voit ratkaista ongelman lataamalla HP Easy Scan -sovelluksen App Storesta.