HP LaserJet Enterprise M506, MFP M527, HP LaserJet Pro M501 - Tarrojen lisääminen ja tulostaminen

Johdanto

Jos haluat tulostaa tarra-arkkeja, käytä lokeroa 1. Lokero 2 ja valinnaiset 550 arkin lokerot eivät tue tarroja.
Jos haluat tulostaa tarroja käsinsyötöllä, valitse oikeat asetukset tulostinohjaimessa seuraavien ohjeiden mukaisesti. Lisää tarrat lokeroon, kun tulostustyö on lähetetty tulostimeen. Käsinsyöttöä käytettäessä tulostin aloittaa työn tulostamisen vasta, kun se havaitsee, että lokero on avattu ja suljettu.

Tarrojen käsinsyöttö

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse tulostin tulostinluettelosta ja avaa tulostinohjain valitsemalla Ominaisuudet tai Määritykset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Siirry asetuksiin Windows 8- tai 8.1-version aloitusnäytöstä valitsemalla Laitteet, Tulosta ja valitse sitten tulostin.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Valitse avattavasta Paperikoko-luettelosta oikea koko tarra-arkeille.
  5. Valitse avattavasta Paperityyppi-luettelosta Tarrat.
  6. Valitse avattavasta Paperilähde-valikosta Käsinsyöttö.
  7. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet ‑valintaikkuna sulkeutuu.
  8. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK.
  9. Lisää tarra-arkit tulostimeen kuvapuoli ylöspäin ja arkkien yläreuna edellä.
    Kuva : Tarrojen lisääminen kuvapuoli ylöspäin