HP Color LaserJet Pro MFP M477 - Tuotteen kuvat

Tulostin edestä

Kuva : Tulostin edestä
  1. Skanneri
  2. Asiakirjansyöttölaite
  3. Säädösmerkintätarra (etuluukun sisäpuolella)
  4. Lokero 2
  5. Lokero 1
  6. Virtapainike
  7. Etuluukku (mustekasetit ovat etuluukun takana)
  8. Tulostelokeron jatke
  9. Tulostelokero
  10. USB-pikaportti (tulostamiseen ja skannaamiseen ilman tietokonetta)
  11. Kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli (ylöskallistus helpottaa katselua)

Tulostin takaa

Kuva : Tulostin takaa
  1. Etuluukun vapautuspainike
  2. Kääntöyksikkö (vain fdn- ja fdw-mallit)
  3. USB-portti työn tallennusta varten
  4. USB-portti suoraa tietokoneliitäntää varten
  5. Ethernet-portti
  6. Faksiportit
  7. Virtaliitäntä
  8. Takaluukku (vain fnw-malli) (tukosten poistamista varten)

Ohjauspaneelin näkymä

Kuva : Ohjauspaneeli
  1. Kosketusnäyttö
  2. Aloitusnäytön sivun osoitin
  3. Ohje-painike
  4. Aloitusnäyttö-painike
  5. Takaisin-painike
huomautus:
Ohjauspaneelissa ei ole tavanomaista Peruuta-painiketta. Peruuta-painike ilmestyy kosketusnäyttöön eri toimintojen yhteydessä. Painikkeen avulla käyttäjä voi peruuttaa toiminnon, ennen kuin tulostin suorittaa toiminnon loppuun.

Aloitusnäytön asettelu

Aloitusnäytöstä on pääsy tulostimen toimintoihin, ja siinä näkyy tulostimen nykyinen tila.
Voit palata aloitusnäyttöön milloin tahansa koskettamalla tulostimen ohjauspaneelin Aloitus-painiketta.
huomautus:
Aloitusnäytössä esitetyt toiminnot voivat vaihdella tulostimeen määritettyjen asetusten mukaan.
  1. Nollaus-painike
  2. Yhteyden tiedot -painike
  3. Asetukset-painike
  4. Sovellukset-painike
  5. Tarvike-painike
  6. USB-painike
  7. Faksaus-painike
  8. Skannaus-painike
  9. Työt-painike
  10. Kopiointi-painike
  11. Tulostimen tila

Kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin käyttäminen

Käytä tulostimen kosketusnäytöllistä ohjauspaneelia seuraavilla toiminnoilla.
Toiminto
Kuvaus
Esimerkki
Napautus
Napauta näytössä näkyvää kohdetta, kun haluat valita kohteen tai avata valikon. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Napauttamalla Asetukset-painiketta voit avata Asetukset-valikon.
Pyyhkäisy
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat siirtää näyttöä sivusuunnassa.
Pyyhkäise aloitusnäytössä, niin Asetukset-painike tulee näkyviin.
Vieritys
Kosketa näyttöä (älä nosta sormea) ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat siirtää näyttöä.
Voit vierittää Asetukset-valikkoa.