HP Color LaserJet Pro M452, MFP M477 - Kirjekuorten lisääminen ja tulostaminen

Johdanto

Seuraavaksi kerrotaan kirjekuorten lisäämisestä ja tulostamisesta. Paras suorituskyky saadaan, kun lokeroon 1 lisätään kirjekuoria vain 5 mm:n paksuudelta (4–6 kirjekuorta) ja lokeroon 2 lisätään vain 10 kirjekuorta.
Jos haluat tulostaa kirjekuoria lokerosta 1 tai lokerosta 2, valitse tulostinohjaimeen asianmukaiset asetukset seuraavasti.

Kirjekuorten tulostaminen

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite tulostinluettelosta ja avaa tulostinohjain valitsemalla sitten Ominaisuudet tai Määritykset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Siirry asetuksiin Windows 8- tai 8.1-version aloitusnäytöstä valitsemalla Laitteet, Tulosta ja valitse sitten tulostin.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Valitse kirjekuorten oikea paperikoko avattavasta Paperikoko-valikosta.
  5. Valitse avattavasta Paperityyppi-valikosta Kirjekuori.
  6. Valitse käytettävä lokero avattavasta Paperilähde-valikosta.
  7. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet -valintaikkuna sulkeutuu.
  8. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK.

Kirjekuorien suunta

Lisää kirjekuoret lokeroon 1 tulostuspuoli ylöspäin ja lyhyt postimerkkipää edellä tulostimeen.
Lisää kirjekuoret lokeroon 2 tulostuspuoli ylöspäin ja lyhyt postimerkkipää edellä tulostimeen.