• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP ENVY 4510/4520 All-in-One series tai HP DeskJet Ink Advantage 4530 All-in-One series - Kirjekuorien tulostaminen

HP ENVY 4510/4520 All-in-One series tai HP DeskJet Ink Advantage 4530 All-in-One series – Kirjekuorien tulostaminen
Vältä kirjekuoria, joissa on:
  • Hyvin liukas pinta
  • Itseliimautuvia tarroja, kiinnikkeitä tai ikkunoita
  • Paksuja, epäsäännöllisiä tai käpristyneitä reunoja
  • Ryppyisiä, repeytyneitä tai muuten vahingoittuneita pintoja
Varmista, että asettamissasi kirjekuorissa on tiukasti tehdyt taitokset.
  huomautus:
Lisätietoja kirjekuorille tulostamisesta on käyttämäsi ohjelmiston käyttöohjeissa.
Kirjekuorien lataaminen syöttölokeroon
  1. Vedä paperilokero ulos, liu'uta paperin leveysohjaimia ulospäin ja poista aiemmin lisätty tulostusmateriaali.
    Kuva : Kuva – Paperin leveysohjainten liu'uttaminen ulospäin
  2. Kirjekuorien asettaminen
    • Aseta vähintään yksi kirjekuori paperilokeron keskelle. Tulostuspuolen on oltava alaspäin. Taitteen on oltava vasemmalla puolella ja osoitettava ylöspäin.
    • Työnnä kirjekuoripino lokeroon niin pitkälle sisään, kuin se menee.
    • Siirrä paperin leveysohjaimia sisäänpäin, kunnes ne ovat kirjekuoripinon reunoja vasten.
      Kuva : Kuva – Paperinohjainten säätäminen
  3. Työnnä paperilokero takaisin paikalleen.
Kirjekuorien tulostaminen
  1. Valitse ohjelman Tiedosto-valikosta Tulosta.
  2. Varmista, että tulostin on valittuna.
  3. Napsauta painiketta, joka avaa Ominaisuudet-valintaikkunan.
    Painikkeen nimi voi olla eri sovelluksissa erilainen, esimerkiksi Ominaisuudet, Asetukset, Tulostinasetukset, Tulostimen ominaisuudet, Tulostin tai Määritykset.
  4. Valitse sopivat asetukset.
    • Valitse Asettelu-välilehdessä suunnaksi Pysty tai Vaaka.
    • Valitse oikea paperityyppi Paperi/laatu -välilehden avattavasta Tulostusmateriaali-luettelosta Lokeron valinta -alueella ja valitse sitten oikea tulostuslaatu Laatuasetukset-alueella.
    • Napsauta Lisäasetukset -painiketta Paperi/Tuloste -alueella, valitse sopiva paperikoko Paperin koko -valikosta.
  5. Valitse OK ja valitse sitten Tulosta-valintaikkunasta Tulosta tai OK.
Kirjekuorien tulostaminen: (OS X)
  1. Valitse ohjelman Tiedosto-valikosta Tulosta.
  2. Varmista, että oikea tulostin on valittuna.
  3. Valitse avautuvasta Paper Size (Paperikoko) -ponnahdusvalikosta sopiva kirjekuoren koko.
    Jos vaihtoehtoa ei näy Print (Tulosta) -valintaikkunassa, valtse Show Details (Näytä tiedot).
      huomautus:
    Jos muutat Paperikoko-asetusta, varmista, että olet lisännyt oikeanlaista paperia.
  4. Valitse ponnahdusvalikosta Paperityyppi/laatu ja tarkista, että paperityypin asetus on Tavallinen paperi.
  5. Valitse Tulosta.