HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 -tulostimet - Virhe 99.09.66

Ongelma:
Ohjauspaneelissa näkyvä 99.09.66-virheilmoitus tarkoittaa jotakin seuraavista:
  • kiintolevyä tai SSD-muistiasemaa ei ole asennettu
  • kiintolevyä tai SSD-muistiasemaa ei ole kytketty oikein
  • kiintolevy tai SSD-muistiasema on vioittunut
Ratkaisu
Poista virheilmoitus katkaisemalla tulostimesta virta ja kytkemällä se sitten uudelleen.
Kuva : Katkaise tulostimesta virta
Jos ilmoitus toistuu, varmista että kiintolevy ja SSD-muistiasema on asennettu oikein.
SSD-muistiasemaa koskevat ohjeet:
Voit katsoa toimenpidettä havainnollistavan lyhyen videon napsauttamalla tätä.
  1. Katkaise tulostimesta virta.
    Kuva : Katkaise tulostimesta virta
  2. Irrota kaikki kaapelit tulostimen takaosasta.
  3. Poista rasteroijan kansi liu'uttamalla sitä laitteen takaosaa kohti.
    Kuva : Poista rasteroijan kansi
  4. Avaa ohjainkorttipaikka.
    Kuva : Avaa ohjainkorttipaikka
  5. Nosta ja irrota metalliluukku.
    Kuva : Irrota metalliluukku
  6. Irrota faksikortin liitin.
    Kuva : Irrota faksikortin liitin
  7. Vapauta faksikortti painamalla kolmea kielekettä ja poista faksikortti tulostimesta.
    Kuva : Poista faksikortti
  8. Avaa kiinnityspidikkeen lukitus kiertämällä sitä 90 astetta vastapäivään ja nosta se paikaltaan.
    Kuva : Kiinnityspidikkeen poistaminen
  9. Irrota SSD-asema liu'uttamalla sitä rasteroijan reunaa kohti.
    Kuva : Liu'uta SSD-asema paikaltaan
  10. Paina SSD-asema uudelleen liittimeen.
  11. Työnnä kiinnityspidike paikalleen ja lukitse se kiertämällä sitä 90 astetta myötäpäivään.
  12. Asenna faksikortti paikalleen.
    Kuva : Asenna faksikortti paikalleen
  13. Kytke faksikortti uudelleen liittimeen.
    Kuva : Kytke faksikortti uudelleen liittimeen
  14. Asenna metallikansi paikalleen.
  15. Työnnä rasteroijan kansi takaisin tulostimeen. Kytke kaikki kaapelit paikoilleen ja käynnistä tulostin.
Kiintolevyä koskevat ohjeet:
Voit katsoa toimenpidettä havainnollistavan lyhyen videon napsauttamalla tätä.
  1. Katkaise tulostimesta virta.
    Kuva : Virran katkaiseminen tulostimesta
  2. Irrota kaikki kaapelit tulostimen takaosasta.
  3. Poista rasteroijan kansi liu'uttamalla sitä laitteen takaosaa kohti.
    Kuva : Poista rasteroijan kansi
  4. Avaa ohjainkorttipaikka.
    Kuva : Avaa ohjainkorttipaikka
  5. Nosta ja irrota metalliluukku.
    Kuva : Irrota metalliluukku
  6. Vapauta kiintolevy painamalla lukitusvipua.
    Kuva : Paina lukitusvipua
  7. Liu'uta kiintolevyä rasteroijan reunaa kohti ja irrota se.
    Kuva : Irrota kiintolevy
  8. Asenna kiintolevy paikalleen liu'uttamalla sitä rasteroijaa kohti, kunnes lukitusvipu napsahtaa lukittuun asentoon.
  9. Asenna metallikansi paikalleen.
  10. Työnnä rasteroijan kansi takaisin tulostimeen. Kytke kaikki kaapelit paikoilleen ja käynnistä tulostin.
Ota yhteys HP:n asiakastukeen
Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä HP:n tekniseen tukeen tarkempaa vianmääritystä varten.