• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tuotteet - mistä löydän malliini sopivat Windows 10 -ohjaimet ja -ohjelmistot?

Tämä asiakirja koskee HP-tuotteita, joille ei ole Windows 10 -ohjaimia tai -ohjelmistopäivityksiä hp.com-sivustossa.
Windows Update lataa useimmille asiakkaille oikeat ohjaimet automaattisesti päivityksen yhteydessä. Jos sinulla ei ollut Internet-yhteyttä päivityksen aikana, Windows Update lataa oikeat saatavilla olevat ohjaimet käytön ensimmäisen 24 tunnin aikana. Kun päivitykset on asennettu, voit joutua käynnistämään tietokoneen uudelleen, jotta kyseiset päivitykset tulevat voimaan. Jos haluat nopeuttaa automaattisia päivityksiä, voit tarkistaa uusimpien ohjainten saatavuuden muutamalla tavalla. Tarkista ensimmäiseksi Windows Updaten päivitykset Windows 10:ssä manuaalisesti. Jos päivityksiä ei ole saatavilla, voit tarkistaa yksittäisen laitteen ohjainten saatavuuden Laitehallinnasta. Jos ongelmat tietyn laitteen kanssa jatkuvat, voit ladata saatavilla olevat ohjaimet osoitteesta HP.com.
Voinko palauttaa edellisen käyttöjärjestelmäni?
Jos Windows 10 ei päivityksen jälkeen vastaa odotuksiasi, päivitystä edeltäneen käyttöjärjestelmän voi palauttaa muutamalla eri tavalla. Lue jokainen kohta huolellisesti, ennen kuin valitset palautusmenetelmän, sillä käyttöjärjestelmän ja tietojesi kunto vaihtelee valinnan mukaan.
Lisätukivaihtoehtoja
Katso lisätietoja HP:n asiantuntijoiden ja asiakkaiden käymästä Windows 10 -keskustelusta HP:n tukifoorumissa (englanniksi).
Lisätukea on saatavilla Microsoftin tuessa (englanniksi).