HP-tietokoneet - Käyttäjätilien ja sisäänkirjautumisen hallinta (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita, joissa on Windows 10.
Salasanat ja erilliset tilit auttavat pitämään tietokoneella olevat tiedot yksityisinä ja salattuina. Tässä asiakirjassa kuvaillaan Windows 10:n eri tilityyppejä ja kerrotaan, kuinka tilityyppejä vaihdetaan ja salasanoja tallennetaan ja muutetaan. Lisäksi siinä on tietoja muista kirjautumisvaihtoehdoista.
Tässä asiakirjassa kerrotaan myös, miten Microsoft-tiliä käytetään omien asetusten ja ohjelmistosovellusten synkronointiin muihin Windows 10 -laitteisiin, sovellusten yhdistämiseen tileihin ja yhteystietojen linkittämiseen.