HP LaserJet Enterprise, HP OfficeJet Enterprise - Tarrojen lisääminen ja tulostaminen

Johdanto
Jos haluat tulostaa tarra-arkeille, käytä lokeroa 2 tai jotakin valinnaisista 550 arkin lokeroista. Lokero 1 ei tue tarroja.
Jos haluat tulostaa tarroja käsinsyötöllä, valitse oikeat asetukset tulostinohjaimessa seuraavien ohjeiden mukaisesti. Lisää tarrat lokeroon, kun tulostustyö on lähetetty tulostimeen. Käsinsyöttöä käytettäessä tulostin aloittaa työn tulostamisen vasta, kun se havaitsee, että lokero on avattu ja suljettu.
Tarrojen käsinsyöttö
  1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse tulostin tulostinluettelosta ja avaa tulostinohjain valitsemalla Ominaisuudet tai Määritykset.
      huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
      huomautus:
    Siirry asetuksiin Windows 8- tai 8.1-version aloitusnäytöstä valitsemalla Laitteet, Tulosta ja valitse sitten tulostin.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Valitse avattavasta Paperikoko-luettelosta oikea koko tarra-arkeille.
  5. Valitse avattavasta Paperityyppi-luettelosta Tarrat.
  6. Valitse avattavasta Paperilähde-valikosta Käsinsyöttö.
      huomautus:
    Käsinsyöttötoimintoa käytettäessä tulostin tulostaa pienilukuisimmasta lokerosta, johon on määritetty oikea paperikoko, joten tietyn lokeron määrittäminen ei ole tarpeen. Esimerkiksi jos lokero 2 on määritetty tarroille, tulostin tulostaa lokerosta 2. Jos lokero 3 on asennettu ja määritetty tarroille, mutta lokero 2 ei ole määritetty tarroille, tulostin tulostaa lokerosta 3.
  7. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet ‑valintaikkuna sulkeutuu.
  8. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK.
  9. Lisää tarra-arkit kuvapuoli ylöspäin ja arkin yläreuna kohti tulostimen oikeaa puolta.
    Kuva : Tarrojen lisääminen kuvapuoli ylöspäin