HP-tulostimet - HP Smart -sovelluksen asentaminen ja käyttäminen (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia ja HP Smart -sovellusta Windows 10 -tietokoneissa.
HP Smart -sovellus sisältää työkaluja, joilla voit tulostaa, skannata, tarkistaa mustetasot ja asentaa tulostimen langattomaan verkkoon.
huomautus:
Tämä asiakirja koskee HP Smart -sovellusta Windows 10:ssä. Jos käytössäsi on Mac-tietokone tai mobiililaite, siirry kohtaan HP Smart -sovelluksen asentaminen ja käyttäminen (Mac) tai HP Smart -sovelluksen asennus ja käyttö (Android, iOS).
HP Smart -sovelluskuvake

Vaihe 1: HP Smart -sovelluksen asentaminen

Asenna HP Smart -sovellus ja lisää sitten tulostin.
  1. Hae Windows 10 -laitteeseen HP Smart -sovellus (englanninkielinen) Windows Storesta ja lataa ja asenna se näytön ohjeiden mukaisesti.
  2. Avaa HP Smart-sovellus tietokoneessa ja napsauta plus-merkkiä.
  3. Lisää tulostin tai määritä uusi tulostin noudattamalla näytön ohjeita.

Vaihe 2: Asiakirjojen ja valokuvien tulostaminen tai skannaaminen

Napsauta HP Smart -sovelluksen aloitusnäytössä ruutua tulostaaksesi tai skannataksesi kohteen tulostimesta, tai skannataksesi kuvia Windows 10 -laitteen kameralla.
HP Smart -sovelluksen aloitusnäyttö

Vaihe 3: Tulostimen asetusten, viestien ja tarvikkeiden hallinta

Tarkista aloitusnäytössä tulostimen tila ja käytä HP Instant Ink -koontinäyttöä tai tulostimen tietoja, tulostimen raportteja tai ylläpitotehtäviä.
huomautus:
Tulostimen tiedot, raportit ja työkalut vaihtelevat tulostimen mukaan.
  • Tulostimen tilan näyttäminen: Varmista, että tulostin on käyttövalmis. Kun tulostin tarvitsee huomiota, näyttöön ilmestyy keltainen varoituskolmio .
  • Muste- tai väriainetasojen tarkistaminen ja tarvikkeiden tilaaminen: Näytä arvioidut muste- tai väriainetasot aloitusnäytössä. Voit tilata tarvikkeita napsauttamalla Tarvikkeiden tila ja napsauttamalla Tilaa tarvikkeita.
  • Siirry HP Instant Ink -kojelautaan: Napsauttamalla HP Instant Ink -ruutua avautuu HP Instant Ink -koontinäyttö, tai voit rekisteröidä tulostimesi HP Instant Ink -ohjelmaan.
  • Raporttien tulostaminen ja työkalujen käyttö: Napsauttamalla tulostinta ja napsauttamalla sitten Tulostimen raportit voit tulostaa raportteja, kuten tulostimen tilaraportin, verkkoasetussivun tai tulostuslaaturaportin. Napsauttamalla Tulostimen laatutyökalut voit suorittaa tulostimen huoltotoimia.
  • Näytä langattoman yhteyden tila ja tiedot: Napsauta tulostinta ja napsauta sitten Verkon tiedot nähdäksesi sellaisia tietoja kuin tulostimen IP-osoite, Wi-Fi Direct -nimi ja verkon tila.
  • Tarkastele tulostustöiden luetteloa: Napsauta tulostinta ja napsauta sitten Näytä mitä tulostetaan nähdäksesi äskettäiset tulostustyöt.
    Kaikki tulostinmallit eivät tue tätä ominaisuutta.
  • Mene tulostimen sulautettuun verkkopalvelimeen (EWS): Napsauttamalla tulostinta ja napsauttamalla sitten Lisäasetukset avaat tulostimen sulautetun Web-palvelimen (EWS).
  • Unohda tulostin: Napsauta tulostintasi hiiren oikealla painikkeella ja napsauta sitten Unohda tämä tulostin poistaaksesi tulostimen aloitusnäytöstä.
  • Pikaohje: Valitse tulostin ja valitse sitten Pikaopas , jos haluat avata tulostimen Essentials-sivun tai tulostimen etusivun.

Vaihe 4: Lisäominaisuuksiin ja -resursseihin tutustuminen

HP Smart -sovelluksen aloitusnäytöstä voit tutustua HP Smart -sovelluksen lisäominaisuuksiin ja käyttää HP:n tukiresursseja.
huomautus:
Jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole saatavissa tulostimellesi.
  • Print Anywhere: Mobiililaitteen avulla voit lähettää tulostustöitä Internetin kautta, kun olet poissa tulostimen luota. Käytettävissä tietyissä HP-tulostimissa. Siirry kohtaan Print Anywhere HP Smart -sovelluksessa saadaksesi lisätietoa.
  • Smart Tasks: Luo pikavalintoja tulostamiseen, sähköpostien lähettämiseen tai tiedostojen tallentamiseen HP Smart -sovelluksesta. Siirry kohtaan Smart Tasks -sovelluksen käyttö saadaksesi lisätietoa.
  • Mobile Fax (Mobiilifaksi): Lähetä fakseja Windows 10 -tietokoneesta faksilaitteisiin tai faksitoiminnolla varustettuihin tulostimiin. Siirry kohtaan Faksien lähettäminen HP Smart -sovelluksella saadaksesi lisätietoa.
  • Pelaa & Opi: Voit käyttää maksutonta tulostus sisältöä lapsille, esimerkiksi opinto laskenta taulukoita, väritys sivuja, pulmia, luettavaa ja paljon muuta.
  • Ohjeet ja tuki: Lue lisätietoja tulostimesi käytettävissä olevista palveluista, kuten HP Smart -sivustosta (ent. HP Connected) ja HP ePrintistä, ja etsi HP:n tuesta ohjeita ja vianmääritysasiakirjoja.
  • Vian määritys & korjaus: Tämän automaattisen työkalun avulla voit nopeasti ratkaista tulostus-ja etsintä ongelmat.
  • Asetukset: Voit mukauttaa aloitusnäyttöä ja saada lisätietoja, kuten tietosuojailmoitukset, tiedonkeruusopimukset, palautemahdollisuuden ja muuta.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Lue seuraavista osioista lisätietoja sovelluksen käyttämisestä ja vianmäärityksestä.