HP:n tietokoneet - Oletussovellusten vaihtaminen (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10.
Tämän asiakirjan ohjeiden avulla voit mukauttaa, mitä sovelluksia Windows käyttää automaattisesti kuvien, verkkosivujen, musiikin ja muiden tiedostotyyppien avaamiseen.
Yritystietokoneiden sovellusasetuksia saatetaan hallita IT-tasolla, eivätkä ne välttämättä ole määritettävissä Windowsissa. Voit tarkistaa asian IT-osastolta tai paikallisesta IT-huollosta.

Videoesittely

Videossa näytetään, miten oletussovellukset voi vaihtaa Windows 10:ssä

Oletussovellusten vaihtaminen Windows 10:ssä

Valitse, mitä sovelluksia järjestelmä käyttää tiettyjen tiedostotyyppien avaamiseen, suorittamalla seuraavat toimenpiteet:
  1. Avaa Asetukset-sovellus painamalla näppäinyhdistelmää Windows + I.
  2. Avaa sovellusasetukset valitsemalla Sovellukset.
    Kuva : Sovellusasetusten avaaminen
    Asetusten avaaminen
  3. Valitse Oletussovellukset vasemmalla olevasta valikosta.
    Kuva : Oletussovellukset
  4. Valitse luettelosta muutettava sovellus, napsauta sitä ja valitse ilmestyvästä valikosta haluamasi sovellus.
  5. Sulje Asetukset.