HP-tulostimet - HP Scan and Capture -sovelluksen käyttäminen (Windows 10, 8)

Tämä asiakirja koskee HP:n monitoimitulostimia ja tietokoneita, joissa on Windows 10 tai Windows 8.
HP Scan and Capture -sovelluksella voit skannata valokuvia tai asiakirjoja tulostimesta tai tietokoneen kamerasta.
huomautus:
Tämän sovelluksen käyttäminen edellyttää, että HP:n tulostinohjelmisto on asennettu tietokoneeseen. Saat lisätietoja tämän asiakirjan usein esitettyjen kysymysten osiossa olevasta Miten voin ladata ja asentaa HP:n tulostinohjelmiston? -kohdasta.
Esimerkki HP Scan and Capture -sovelluksesta
  1. Käynnistä tulostin, lisää syöttölokeroon tavallista paperia ja varmista, että muste- tai väriainekasetti on asennettu.
  2. Aseta skannattava kohde skannerin lasille tai automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen, jos tulostimessa on sellainen.
  3. Siirry tietokoneella kohtaan HP Scan and Capture (englanniksi) asentaaksesi sovelluksen Microsoft Storesta.
  4. Kun sovellus on asennettu, napsauta Käynnistä.
  5. Napsauta valikkokuvaketta ja valitse Asetukset.
  6. Napsauta Valitse laite ja valitse HP-tulostimesi.
    Esimerkki Valitse laite -ikkunasta, jossa on tulostin valittuna
  7. Muuta haluamiasi asetuksia valitsemalla Asiakirjan skannausasetukset tai Valokuvan skannausasetukset ja napsauta paluunuolta.
  8. Napsauta Asetukset-valikon ulkopuolella ja valitse sitten Tallenna asiakirjoja tai Tallenna valokuvia.
  9. Kun skannaus on valmis, napsauta Tallenna-kuvaketta .
    Tallenna nimellä -ikkuna avautuu, ja voit tallentaa kohteen kansioon.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tutustu näihin usein esitettyihin kysymyksiin saadaksesi lisää tietoa HP Scan and Capture -sovelluksesta.