HP:n kannettavat tietokoneet - Akun testaaminen ja kalibrointi (Windows)

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavia tietokoneita.
Akun enimmäiskapasiteetti muuttuu ajan myötä. Tämän kapasiteetissa tapahtuvan muutoksen vuoksi Windows-käyttöjärjestelmässä oleva lataustason ilmaisin ei ehkä näytä, kun akku on täysin ladattu. Tämän asiakirjan ohjeiden avulla voit testata akun kunnon ja tarvittaessa säätää sitä kalibroimalla. Akun kalibrointi palauttaa akkumittarin, jolloin se osoittaa lataustason oikein Windowsissa. Tässä asiakirjassa esitellään kaksi akun testaus- ja kalibrointitapaa. Myös akun manuaalinen kalibrointitapa esitetään.
huomautus:
Jos huomaat, että kannettavan tietokoneesi akku on paisunut tai vääntynyt, siirry kohtaan Swelling or Deformation of Notebook Battery (Kannettavan tietokoneen akun paisuminen tai vääntyminen) saadaksesi lisätietoja.
Tämän asiakirjan tiedot ja kuvat saattavat poiketa hieman sen mukaan, mikä Windows-käyttöjärjestelmän tai vianmääritysohjelman versio on käytössä.