HP:n taulutietokoneet - Kielen vaihtaminen (Android 5.0 / Lollipop)

Tämä asiakirja koskee HP:n ja Compaqin taulutietokoneita, joissa on Android 5.0/ Lollipop-käyttöjärjestelmä.
Voit muuttaa näyttökieliasetusta niin, että Android-käyttöjärjestelmä näyttää ilmoitukset, valikot ja muut järjestelmätekstit ensisijaisella kielelläsi. Näyttökielen muuttaminen muuttaa myös näyttönäppäimistön asettelua, sillä siinä näkyvät valitun kielen ominaisuudet ja oletussymbolit.

Järjestelmän kieliasetuksen ja näyttönäppäimistön asettelun muuttaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Kaikki sovellukset-kuvaketta ja sitten Asetukset-kuvaketta.
  2. Valitse Henkilökohtainen-osassa Kieli ja syöttötapa.
    Kuva : Kieli ja syöttötapa
    Asetusten Henkilökohtainen-osion Kieli ja syöttötapa -vaihtoehto
  3. Napauta Kieli.
    Kuva : Kieli
    Kieli ja syöttötapa -asetusvalikon Kieli-vaihtoehto
  4. Valitse haluamasi kieli luettelosta.
    Android-käyttöjärjestelmä näyttää ilmoitukset, valikot ja muut järjestelmätekstit valitulla kielellä. Näyttönäppäimistössä käytetään valitun kielen oletusasettelua.

Näyttökielen asetusten muuttaminen, kun et ymmärrä nykyistä kieltä

Jos et voi lukea taulutietokoneeseen valittua kieltä, voit muuttaa kieleksi haluamasi kuvakkeiden avulla.
  1. Napauta aloitusnäytössä Kaikki sovellukset-kuvaketta ja sitten Asetukset-kuvaketta.
  2. Vieritä alas ja napauta kieli ja syöttötapa -kuvaketta.
  3. Tuo näkyviin käytettävissä olevien kielten luettelo valitsemalla näytön ylälaidassa ensimmäisenä oleva kohta.
    Kuva : Kielen valintaruutu
    Kielen valintaruutu
  4. Valitse haluamasi kieli luettelosta.
    Android-käyttöjärjestelmä näyttää ilmoitukset, valikot ja muut järjestelmätekstit valitulla kielellä. Näyttönäppäimistössä käytetään valitun kielen oletusasettelua.