SUPPORT COMMUNICATION- ASIAKAS ADVISORY

Document ID: c04678215

Versio: 1

HP EliteBook Folio 1040 G1 ja Revolve 810 G2 taulutietokoneet kannettavat tietokoneet - Ei voi aktivoida tietokonetta Verizon Wireless palvelun avulla

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Release date : 12-May-2015

Last updated : 13-May-2015

DESCRIPTION
Verizon Wireless palvelu ei voi aktivoida tietokonetta.

SCOPE
Tämän asiakirjan tiedot koskevat seuraavaa:
Tietokoneet:
  • HP EliteBook Folio 1040 G1-kannettava tietokone
  • HP EliteBook Resolve 810 G2-taulutietokone
RESOLUTION
Verizon Wireless palvelu vaatii IMEI-numeron (International Mobile Station Equipment Identity). Numeron saamiseksi, suorita tarvittava toimi:
Jos tietokoneessa on Microsoft Windows 7, tee seuraavasti:
  1. Valitse Käynnistä-painike, valitse Ohjauspaneelija valitse Järjestelmä ja suojaus, ja napsauta Laitehallinta alla Järjestelmän.
  2. Napsauta kohdan Modeemit vieressä olevaa nuolta.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytössä olevaa modeemia.
  4. Valitse Ominaisuudet.
  5. Valitse Diagnostiikka-välilehti.
  6. Valitse Suorita modeemikysely..

7. Vieritä sivua alaspäin luettelon IMEI -numeroon.

8. Käytä tätä numeroa tietokoneen aktivoimiseen Verizon Wireless palvelun avulla.
Jos tietokoneessa on Microsoft Windows 8, tee seuraavasti:
  1. Avaa Oikopolkupalkki sipaisemalla, napauta Asetukset, valitse Muuta tietokoneen asetuksia oikeassa alakulmassa.

2. Napauta Verkko, napauta Palveluntarjoaja.

3. Katso alla Ominaisuudet IMEI -numeron.
  4. Käytä tätä numeroa tietokoneen aktivoimiseen Verizon Wireless palvelun avulla.

Hardware platforms affected : HP EliteBook Folio 1040 G1 Notebook PC, HP EliteBook Revolve 810 G2 Tablet (ENERGY STAR) (deleted)

Operating systems affected : Not applicable

Software affected : Not applicable

Support Communication Cross Reference ID : IA04121414

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.