HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - Työn kirjanpitoa varten tulostimeen lähetettävät tiedot

Työn kirjanpitoa varten tulostimeen lähetettävät tiedot
Asiakastietokoneen (kuten PC) ohjaimista lähetettävät tulostustyöt saattavat lähettää HP LaserJet -tulostus- ja kuvankäsittelylaitteisiin tietoja, joista käyttäjä voidaan tunnistaa. Nämä tiedot saattaa sisältää muun muassa työn kirjanpitoa varten käytettävän käyttäjänimen ja sen asiakastietokoneen nimen, josta työ on peräisin sen mukaan, miten tulostimen järjestelmänvalvoja on määrittänyt asetukset.  Nämä tiedot saatetaan myös tallentaa tulostimen massamuistilaitteeseen (kuten levyasemaan), kun käytetään työn säilytystoimintoa.