HP - HP-värikasettien suojauksen tarvikeasetusten määrittäminen Web Jetadminin avulla

Johdanto
HP:n kasettikäytännön ja kasettien suojauksen avulla voit hallita, mitkä kasetit asennetaan tulostimeen, ja estää asennettujen kasettien varastamisen.
  • Kasettikäytäntö: Tämä toiminto suojaa tulostinta väärennetyiltä värikaseteilta sallimalla vain aitojen HP-kasettien käytön tulostimessa. Aitojen HP-kasettien käyttäminen takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Kun joku asentaa kasetin, joka ei ole aito HP-kasetti, tulostimen ohjauspaneelin näyttöön tulee ilmoitus hyväksymättömästä kasetista sekä toimintaohjeet.
  • Kasettien suojaus: Tämä toiminto yhdistää värikasetit tiettyyn tulostimeen tai tulostinjoukkoon pysyvästi siten, että niitä ei voi käyttää muissa tulostimissa. Kasettien suojaus suojaa sijoituksesi. Kun tämä toiminto on käytössä ja joku siirtää suojatun kasetin alkuperäisestä tulostimesta hyväksymättömään tulostimeen, kyseinen tulostin ei voi tulostaa suojatulla kasetilla. Tulostimen ohjauspaneelin näyttöön tulee ilmoitus siitä, että kasetti on suojattu, sekä toimintaohjeet.
      varoitus:
    Kun olet ottanut kasettien suojauksen käyttöön tulostimessa, kaikki tulostimeen myöhemmin asennettavat värikasetit ovat automaattisesti ja pysyvästi suojattuja. Jos et halua suojata uutta kasettia, poista toiminto käytöstä ennen uuden kasetin asentamista.
    Toiminnon käytöstä poistaminen ei poista asennettuna olevien kasettien suojausta.
Molemmat toiminnot ovat oletusarvoisesti poissa käytöstä. Näiden ohjeiden avulla voit ottaa toiminnot käyttöön tai poistaa ne käytöstä.
Kasettikäytäntötoiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä
Kasettikäytäntötoiminnon ottaminen käyttöön
  1. Käynnistä Web Jetadmin.
  2. Valitse Device Management (Laitehallinta) -ruudussa tulostinryhmä tai määritettävät tulostimet.
  3. Valitse alemmassa siirtymisruudussa Config (Määritys) ja valitse sitten Tarvikkeet.
  4. Valitse Kasettikäytäntö-kohdassa HP:n hyväksymä.
  5. Valitse Käytä.
Kasettikäytäntötoiminnon poistaminen käytöstä
  1. Käynnistä Web Jetadmin.
  2. Valitse Device Management (Laitehallinta) -ruudussa tulostinryhmä tai määritettävät tulostimet.
  3. Valitse alemmassa siirtymisruudussa Config (Määritys) ja valitse sitten Tarvikkeet.
  4. Valitse Kasettikäytäntö-kohdassa Off (Ei käytössä).
  5. Valitse Käytä.
Kasettien suojaustoiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä
Kasettien suojaustoiminnon ottaminen käyttöön
  1. Käynnistä Web Jetadmin.
  2. Valitse Device Management (Laitehallinta) -ruudussa tulostinryhmä tai määritettävät tulostimet.
  3. Valitse alemmassa siirtymisruudussa Config (Määritys) ja valitse sitten Tarvikkeet.
  4. Valitse Kasettien suojaus -kohdassa jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Suojaa kasetit sallimalla asennettujen kasettien käyttö vain tässä laitteessa. Tämän asetuksen valinta yhdistää kasetit vain yhteen tulostimeen.
    • Suojaa kasetit sallimalla asennettujen kasettien käyttö kaikissa laitteissa, joissa on sama sarjatunnus. Tämä asetus mahdollistaa kasettien käytön missä tahansa kyseisen sarjan tulostimessa
        huomautus:
      Kun tämä asetus on valittuna, näyttöön tulee Cartridge Protection Warning (Kasettien suojausvaroitus). Jatka valitsemalla OK, ja anna ja vahvista sitten sarjatunnussalasana.
      varoitus:
    Kun olet ottanut kasettien suojauksen käyttöön tulostimessa, kaikki tulostimeen myöhemmin asennettavat värikasetit ovat automaattisesti ja pysyvästi suojattuja. Jos et halua suojata uutta kasettia, poista toiminto käytöstä ennen uuden kasetin asentamista.
    Toiminnon käytöstä poistaminen ei poista asennettuna olevien kasettien suojausta.
  5. Valitse Käytä.
Kasettien suojaustoiminnon poistaminen käytöstä
  1. Käynnistä Web Jetadmin.
  2. Valitse Device Management (Laitehallinta) -ruudussa tulostinryhmä tai määritettävät tulostimet.
  3. Valitse alemmassa siirtymisruudussa Config (Määritys) ja valitse sitten Tarvikkeet.
  4. Valitse Kasettien suojaus -kohdassa Off (Ei käytössä).
  5. Valitse Käytä.