• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Valinnaisen nitoja-pinoajan asentaminen

Valinnaisen nitoja-pinoajan asentaminen
Tässä asiakirjassa kuvataan HP LaserJet M604-, M605- ja M606-mallien nitoja-pinoajan asennus.
Kuva : Nitoja-pinoaja
  1. Sammuta tulostin painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Tulostimen sammuttaminen
  2. Poista tulostimen yläsuojus.
      huomautus:
    Älä heitä yläsuojusta pois.
    Kuva : Yläsuojuksen poistaminen
  3. Irrota teippi nitoja-pinoajan ympäriltä.
    Kuva : Teipin poistaminen
  4. Kohdista nitoja-pinoajan kiskot tulostimen uriin.
    Kuva : Nitoja-pinoajan kohdistaminen
  5. Laske nitoja-pinoaja paikoilleen. Varmista, että nitoja-pinoaja on tukevasti paikoillaan.
    Kuva : Laske nitoja-pinoaja paikoilleen
  6. Varmista, että nitoja-pinoajan takakansi on kiinni.
    Kuva : Kierrä nitoja-pinoajaa tulostimen takaosaa kohti
  7. Kierrä nitoja-pinoajan tulostelokero paikoilleen.
    Kuva : Lokeron kiertäminen paikoilleen
  8. Kytke tulostimeen virta painamalla virtapainiketta. Nitoja-pinoajan virran merkkivalo syttyy.
    Kuva : Tulostimen käynnistäminen
  9. OS X: Asennettujen lisälaitteiden luettelon pitäisi päivittyä automaattisesti ensimmäisen tulostustyön aikana, kun lisälaite on asennettu. Jos näin ei tapahdu, toimi seuraavasti:
    1. Valitse omenavalikosta Järjestelmäasetukset.
    2. Valitse Print & Scan (Tulostus ja skannaus) (tai Printers & Scanners (Tulostimet ja skannerit)).
    3. Valitse tulostin, valitse Options & Supplies (Asetukset ja tarvikkeet) ja valitse sitten Driver (Ohjain).
    4. Määritä lisälaite manuaalisesti.
    Windows 8.0 ja Windows 8.1: Jos liität lisälaitteen tulostimen ohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
    1. Siirry vierittämällä näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta hiiren kakkospainikkeella näyttöön tulevaa ikkunaa.
    2. Valitse Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -kohdasta Näytä laitteet ja tulostimet.
    3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet.
    4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
    5. Valitse Asennettavissa olevat vaihtoehdot -kohta, jos Automaattinen kokoonpano -valinta näkyy, valitse Päivitä nyt. Jos Automaattinen määritys -vaihtoehtoa ei näy, asenna lisälaite manuaalisesti avaamalla asianmukainen luokka ja valitsemalla lisälaite.
    Windows XP, Windows Vista® ja Windows 7: Jos liität lisälaitteen tulostimen ohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
    1. Varmista, että tulostin on päällä ja kytketty tietokoneeseen tai verkkoon.
    2. Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse Laitteet ja tulostimet (tai Windows XP:ssä Tulostimet ja faksit).
    3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet (tai Windows XP:ssä Ominaisuudet).
    4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
    5. Napsauta Asennettavissa olevat vaihtoehdot -osiota.
    6. Valitse Automaattinen määritys -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Päivitä nyt.