• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Lokeron 2 ja 500 arkin lokeroiden asentaminen

Lokeron 2 ja 500 arkin lokeroiden asentaminen
Tässä asiakirjassa kuvataan HP LaserJet Enterprise M604-, M605- ja M606-mallien lokeron 2 ja 500 arkin lokeroiden asentaminen.
Kuva : 500 arkin lokero
  1. Sammuta tulostin painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Tulostimen sammuttaminen
  2. Irrota virtajohto.
    Kuva : Irrota virtajohto
  3. Irrota USB- tai verkkokaapeli.
    Kuva : Irrota kaapelit
  4. Ota lokero pois laatikosta.
    Kuva : Ota lokero pois laatikosta
  5. Avaa lokero ja poista pakkausmateriaali. Nosta lokeroa hieman ja vedä se kokonaan ulos lokeroaukosta.
      huomautus:
    HP suosittelee pakkausmateriaalien kierrätystä aina, kun se on mahdollista.
    Kuva : Avaa lokero
  6. Poista lokeron numeron osoitinkuutio lokeron etureunasta sisäpuolelta.
    Kuva : Lokeron numeron osoitinkuution poistaminen
  7. Käännä kuutio niin, että siinä näkyy oikea lokeron numero, ja kiinnitä kuutio takaisin lokeron etuosaan
    Jos 500 arkin lokeroita on useita, varmista, että lokeron numeron osoitinkuutiot näkyvät peräkkäisessä järjestyksessä.
    Kuva : Lokeron numeron osoittimen kiinnittäminen paikoilleen
  8. Säädä paperin pituus puristamalla säätösalpaa ja siirtämällä ohjain käytetyn paperin mukaiseen kohtaan.
    Kuva : Ohjaimen säätäminen
  9. Säädä paperin leveys puristamalla säätösalpoja ja siirtämällä ohjain käytetyn paperin mukaiseen kohtaan.
    Kuva : Säädä ohjaimia
  10. Lisää paperi lokeroon. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
    Kuva : Lisää paperi
  11. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
      huomautus:
    Älä ylitäytä lokeroa, jotta laitteeseen ei tulisi tukoksia.
    Kuva : Varmista, että pino jää täyttörajan alapuolelle
  12. Nosta lokeroa hieman ylöspäin ja asenna lokeron takareuna lokeroaukkoon. Laske lokero alas ja liu'uta se tulostimeen.
    Kuva : Lokeron asentaminen
  13. Sulje lokero.
    Kuva : Sulje lokero
  14. Aseta lokero tukevalle alustalle.
    Kuva : Aseta lokero tukevalle alustalle
  15. Aseta tulostin lokeron päälle. Kohdista tulostin lokeron päällä olevien kohdistustappien avulla.
      varoitus:
    HP suosittelee kahta henkilöä tulostimen siirtämiseen.
    Kuva : Tulostimen asettaminen lokeron päälle
  16. Lukitse lokero.
    Kuva : Lokeron lukitseminen
  17. Liitä virtajohto ja USB- tai verkkokaapeli.
    Kuva : Kaapelien liittäminen
  18. Kytke tulostimeen virta painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Kytke virta tulostimeen
  19. OS X: Asennettujen lisälaitteiden luettelon pitäisi päivittyä automaattisesti ensimmäisen tulostustyön aikana, kun lisälaite on asennettu. Jos näin ei tapahdu, toimi seuraavasti:
    1. Valitse omenavalikosta Järjestelmäasetukset.
    2. Valitse Print & Scan (Tulostus ja skannaus) (tai Printers & Scanners (Tulostimet ja skannerit)).
    3. Valitse tulostin, valitse Options & Supplies (Asetukset ja tarvikkeet) ja valitse sitten Driver (Ohjain).
    4. Määritä lisälaite manuaalisesti.
    Windows 8.0 ja Windows 8.1: Jos liität lisälaitteen tulostimen ohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
    1. Siirry vierittämällä näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta hiiren kakkospainikkeella näyttöön tulevaa ikkunaa.
    2. Valitse Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -kohdasta Näytä laitteet ja tulostimet.
    3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet.
    4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
    5. Valitse Asennettavissa olevat vaihtoehdot -kohta, jos Automaattinen kokoonpano -valinta näkyy, valitse Päivitä nyt. Jos Automaattinen määritys -vaihtoehtoa ei näy, asenna lisälaite manuaalisesti avaamalla asianmukainen luokka ja valitsemalla lisälaite.
    Windows XP, Windows Vista® ja Windows 7: Jos liität lisälaitteen tulostimen ohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
    1. Varmista, että tulostin on päällä ja kytketty tietokoneeseen tai verkkoon.
    2. Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse Laitteet ja tulostimet (tai Windows XP:ssä Tulostimet ja faksit).
    3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet (tai Windows XP:ssä Ominaisuudet).
    4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
    5. Napsauta Asennettavissa olevat vaihtoehdot -osiota.
    6. Valitse Automaattinen määritys -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Päivitä nyt.