• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Color LaserJet Enterprise M552, M553 - Poisto ja vaihto: sulautettu multimediakortti (eMMC)

Johdanto
Tässä asiakirjassa kuvataan sulautetun multimediakortin (eMMC) poistaminen ja vaihtaminen.
Ennen huoltoa
Sammuta tulostin
  • Irrota virtajohto.
      vaara:
    Voit välttää tulostimen vahingoittumisen sammuttamalla sen, odottamalla 30 sekuntia ja irrottamalla sitten virtajohdon ennen tulostimen huoltamista.
  varoitus:
Tämä osa sisältää komponentteja, jotka ovat herkkiä sähköstaattiselle purkaukselle. Maadoita itsesi aina koskettamalla metallirunkoa ennen sähköstaattiselle purkaukselle herkän osan koskettamista, jotta vähennät ESD-vaurioiden mahdollisuutta.
  huomautus:
Älä vaihda muotoiluohjainta, DC-ohjainta tai eMMC-moduulin ohjainpiirilevyä tai kiintolevyä samanaikaisesti tulostimen yksittäisen huollon aikana. Tämä saattaa tehdä tulostimesta epävakaan tai käyttökelvottoman.
  huomautus:
eMMC-kortille tallennetut tiedot eivät ole suojattuja, eikä niitä voi salata.
Katso alla olevasta taulukosta tulostimen oikea osanumero. Voit tilata varaosan osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
sulautetun multimediakorttisarjan (eMMC) osanumero
5851-6436
sulautettu multimediakortti (eMMC) ja käyttöopas
Tarvittavat työkalut
Tämän osan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
Huollon jälkeen
Varmista, että muotoiluohjaimen kansi on kunnolla paikoillaan ja ruuvit kiristettyinä vaihtamisen jälkeen.
Käynnistä tulostin
  • Kiinnitä virtajohto.
  • Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta.
Huollon jälkeinen testi
Varmista, että tulostin toimii oikein, tulostamalla asetussivu.
Vaihe 1: Muotoiluohjaimen kannen poistaminen
  1. Paikanna muotoiluohjaimen kansi.
    Kuva : Paikanna muotoiluohjaimen kansi
  2. Löysää kahta ruuvia (1). Tartu kahteen ruuviin ja poista kansi liu'uttamalla sitä poispäin tulostimesta.
      huomautus:
    Tarvittaessa voit kiristää ruuveja kiertämällä niitä kolikolla.
    Kuva : Ruuvien löysääminen
Vaihe 2: Sulautetun multimediakortin (eMMC) poistaminen
  varoitus:
Sähköstaattiselle purkaukselle herkkä osa.
  1. Paikanna muotoiluohjaimen eMMC-komponentti ja irrota se vetämällä sitä suoraan poispäin muotoiluohjaimesta.
    Kuva : eMMC-moduulin poistaminen
Vaihe 3: Uuden eMMC-moduulin poistaminen pakkauksestaan
Poista uusi tuote pakkauksestaan.
  varoitus:
Sähköstaattiselle purkaukselle herkkä osa.
  huomautus:
HP suosittelee viallisen tuotteen hävittämistä vastuullisesti.
Kuva : Kierrätyksen ja pakkauksesta poistamisen kuvat
Vaihe 4: eMMC-moduulin asentaminen
  varoitus:
Sähköstaattiselle purkaukselle herkkä osa.
  1. Varmista, että uuden eMMC-moduulin liitin (1) on kohdistettu suoraan muotoiluohjaimessa olevaan liittimeen (2) ja asenna eMMC-moduuli muotoiluohjaimeen painamalla se ohjaimeen.
      huomautus:
    eMMC-moduuli voidaan asentaa muotoiluohjaimeen vain yhdellä tavalla.
    Kuva : eMMC-moduulin asentaminen
  2. Varmista, että eMMC-moduuli on tukevasti kiinni liittimessä painamalla eMMC-moduulia alaspäin.
    Kuva : Asennuksen tarkistaminen
Vaihe 5: Muotoiluohjaimen kannen asentaminen
  1. Asenna kansi liu'uttamalla se tulostimen päälle (1).
      huomautus:
    Varmista, että muotoiluohjaimen kannessa olevat kielekkeet ovat kohdakkain tulostimen urien kanssa (2). Kiristä kahta ruuvia (3).
      huomautus:
    Tarvittaessa voit kiristää ruuveja kiertämällä niitä kolikolla.
    Kuva : Kannen kiinnittäminen
Vaihe 6: Laiteohjelmiston asentaminen uudelleen
  huomautus:
Jos tämä on uuden eMMC-kortin asennus, asenna laiteohjelmisto uudelleen seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos asut Yhdysvalloissa, mene kohtaan www.hp.com/support/colorljM552, www.hp.com/support/colorljM553.
      1. Valitse Get drivers, Software, and Firmware (Hae ohjaimet, ohjelmisto ja laiteohjelmisto) ja valitse sitten oikea tuote nimen mukaan.
          huomautus:
        Luettelossa voi olla useampi kuin yksi tuotemalli. Varmista, että valitset oikean mallin, jotta päivitetty laiteohjelmisto tukee kaikkia tuotteen toimintoja.
      2. Valitse ohjaimen kieli ja käyttöjärjestelmä.
      3. Etsi haluamasi laiteohjelmisto latausten joukosta ja valitse Download (Lataa).
    • Jos asut Yhdysvaltain ulkopuolella, siirry osoitteeseen www.hp.com/support.
      1. Valitse maa tai alue.
      2. Valitse Ohjaimet ja lataukset.
      3. Kirjoita laitteen nimi Find my product (Etsi laite) -valintaikkunaan ja valitse sitten Go (Siirry).
          huomautus:
        Napsauta How do I find my product name/number? (Miten löydän laitteen nimen/numeron?) -linkkiä, josta pääset lyhyeen videoon tulostimen nimen ja numeron etsimisestä.
      4. Valitse oikea laite nimen mukaan.
          huomautus:
        Luettelossa voi olla useampi kuin yksi tuotemalli. Varmista, että valitset oikean mallin, jotta päivitetty laiteohjelmisto tukee kaikkia tuotteen toimintoja.
      5. Valitse ohjaimen kieli ja käyttöjärjestelmä.
      6. Etsi haluamasi laiteohjelmisto latausten joukosta ja valitse Download (Lataa).
  2. Kopioi laiteohjelmiston päivitystiedosto USB-muistin juurihakemistoon. Laiteohjelmiston päivitystiedoston tiedostopääte on .bdl.
  3. Liitä USB-asema tulostimen ohjauspaneelin lähellä olevaan USB-porttiin.
  4. Kytke tulostin päälle.
  5. Seuraava ilmoitus tulee näkyviin ohjauspaneeliin laitteen asetuksista riippuen:
    • Vain eMMC asennettuna: Virhe: 99.39.67 eMMC ei ole käynnistyslevy
    • Valinnainen kiintolevy asennettuna: Virhe: 99.09.63 Väärä levy
    Jatka painamalla OK-painiketta.
  6. Odota, kunnes Esikäynnistys-valikko tulee näkyviin ohjauspaneelin näyttöön, kosketa alanuolipainiketta ja selaa kohtaan 3: Administrator (Järjestelmänvalvoja). Vahvista valinta koskettamalla OK-painiketta.
  7. Kosketa alanuolipainiketta ja selaa kohtaan 1 Download (Lataukset). Vahvista valinta koskettamalla OK-painiketta.
  8. Kosketa alanuolipainiketta ja selaa kohtaan 3 USB Thumbdriv (USB-muistitikku). Vahvista valinta koskettamalla OK-painiketta.
  9. Luettelossa voi näkyä useita .bdl-tiedostoja. Siirry edeltävässä vaiheessa lataamasi laiteohjelmiston päivitystiedoston kohdalle koskettamalla alanuolipainiketta . Vahvista valinta koskettamalla OK-painiketta.
  10. Odota, kunnes tiedosto on siirtynyt. Kun siirto on valmis, näyttöön tulee ilmoitus Complete (Valmis).
  11. Sammuta tulostin, irrota USB-muisti ja käynnistä tulostin. Odota, että tulostin käynnistyy. Käynnistyminen kestää muutamia minuutteja. Jos päivittäminen ei onnistu, yritä lähettää laiteohjelmiston päivitystiedosto uudestaan.
  huomautus:
Jos päivitys epäonnistuu edelleen, ota yhteys HP:n tukeen osoitteessa www.hp.com/support/colorljM552, www.hp.com/support/colorljM553.