HP:n kannettavat tietokoneet - Entä jos kannettavan tietokoneesi tekniset tiedot eivät ole saatavilla verkossa?

Tämä asiakirja koskee kannettavia HP- ja Compaq-tietokoneita.
Tuotteen tekniset tiedot sisältävät luettelon laitteiston osista ja ohjelmistosovelluksista, jotka on esiasennettu tietokoneeseen. Näistä tiedoista on hyötyä, jos haluat päivittää laitteisto-ohjaimet tai hankkia uusia osia. Tuotteen teknisten tietojen luettelo on saatavilla useimmille mutta ei kaikille malleille.
  huomautus:
Sinun on tiedettävä tietokoneen tuotenumero, jotta voit löytää tuotteen tekniset tiedot ja muita tuotekohtaisia tietoja. Ohjeita tuotenumeron löytämiseen on asiakirjassa Mistä löydän tietokoneen malli- tai tuotenumeron?
  • Tuotetiedot ovat saatavilla alkuperäiselle alueelle/maalle vain sivustossa:
    Kaikki tukitiedot HP:n sivustossa on järjestetty mallin mukaan. Useimpia malleja myydään ja tuetaan maan tai alueen mukaan. Yhdellä alueella myydyn mallin tiedot tai asiakirjat eivät ehkä ole saatavilla, kun näitä tietoja haetaan verkosta toiselta alueelta. Tämä tarkoittaa, että jos ostit kannettavasi matkustaessasi toisessa maassa, et ehkä löydä kyseisen mallin tietoja palattuasi takaisin kotiin. Useimmissa tapauksissa voit löytää mallikohtaiset tiedot sekä tekniset tiedot, jos käytät maan valintatoimintoa (lippu ja maan tai alueen nimi) HP:n kotisivun alalaidassa ja valitset maan, jossa tietokone myytiin.
  • Tuotetiedot ovat saatavana Internetissä, jos:
    • Suuri tavaratalo tai jakelija tilaa suuren määrän tietokoneita, jotka kootaan esimääritetyllä laitteistokokoonpanolla.
    • Mallinumero päättyy kahteen kirjaimeen, esimerkiksi (ENVY 14-1155ca tai 14-1160se, Pavilion dv7-1444us tai dv7-1448dx, Mini 110c-1130EK tai 110c-1147NR).
  • Tuotetiedot eivät ole saatavana Internetissä, jos:
    • Tietokone oli erityistilaus HP:lta tai vain muutama tietokone valmistettiin mukautetulla laitteistokokoonpanolla, jolloin tekniset tiedot eivät ole saatavilla.
    • Mallinumero päättyy kirjaimiin CTO (Custom To Order, räätälöity laite), esimerkiksi (Envy 17t-1000 CTO, Mini CQ10-100 CTO, TouchSmart tm2t-1000 CTO, Pavilion tx2000z CTO).
Käytä tietokoneeseesi tallennettuja tuotetietoja
Ohjelmisto-ohjainten ja sovellusten päivittämiseen tarvittavat tiedot on tallennettu sähköisesti tietokoneeseen. Laitteiston varaosien tilaamiseen tarvittavat tiedot on saatavilla sivuston HP PartSurfer -osiosta. Käytä yhtä tai useampaa seuraavista työkaluista tietojen etsimiseen.
Sinun kannattaa tulostaa tietosivut tulevaa käyttöä varten silloin, kun ne tulevat näkyviin.
Yleisiä syitä teknisten tietojen hakemiseen
Seuraavassa taulukossa on lisätietoja syistä teknisten tietojen etsimiseen.