HP:n LCD- ja LED-näytöt - Näyttöön ilmestyy OSD Lock out (Näyttövalikko lukittu) -viesti

Tämä opas koskee LCD- ja LED-näyttöjä.
Jokin seuraavista viesteistä ilmestyy näytölle (näkyvien kohteiden päälle).
OSD Lockout (Näyttövalikko lukittu)
OSD Lock-out (Näyttövalikon lukitus)
... tai vastaava viesti.
Tämä viesti ilmestyy, kun etupaneelin Valikko-painiketta pidetään alaspainettuna vähintään 10 sekuntia. Näyttövalikon lukitus estää näyttövalikon avaamisen, kun painiketta painetaan vahingossa.
huomautus:
Painike voi olla erilainen ja toiminto voi vaihdella eri näytöissä. Tarkista näyttösi käyttöopas löytääksesi oikean menettelytavan, jos tämän toimenpide ei toimi.
Poista OSD Lockout (Näyttövalikko lukittu) -viesti vapauttamalla Valikko-painike (jos jokin painaa sitä alas) ja pitämällä Valikko-painiketta alhaalla uudelleen noin 10 sekunnin ajan, kunnes viesti katoaa. Jos OSD Lockout (Näyttövalikko lukittu)- viesti ei katoa, painike saattaa olla jumiutunut tai painikkeen takana oleva laitteisto on saattanut vahingoittua.