HP:n kannettavat tietokoneet - verkkokameran ongelmien korjaaminen (Windows Vista)

Tämä asiakirja koskee kannettavia HP Pavilion- ja Compaq Presario -tietokoneita, joissa on Windows Vista -käyttöjärjestelmän alkuperäinen HP-näköistiedosto
Joissakin HP:n kannettavissa tietokoneissa on esiasennettu verkkokamera, jolla voidaan tallentaa videokuvaa tai valokuvia. Verkkokamera on hieman skannerin ja kameran tapaan toimiva videotulolaite, joka ei toimi ilman verkkokameran laitteiston kanssa yhteensopivaa ohjelmistoa. HP:n Vista-kannettavien videokuvausohjelmat ovat QuickPlay ja YouCam (mallin mukaan). Tämä asiakirjaa auttaa ratkaisemaan ongelmia, jotka koskevat kannettavaan tietokoneeseen esiasennettua verkkokameraa.
Noudata sen osion ohjeita, joka kuvaa tilannettasi parhaiten.