HP:n kannettavat tietokoneet - videokuvan laadun parantaminen säätämällä verkkokameran asetuksia

Tässä asiakirjassa käsitellään HP:n kannettavia tietokoneita, joiden käyttöjärjestelmä on Windows 7 tai Vista.
Verkkokameran videokuvan laatuun vaikuttavat sekä verkkokameraohjelman asetukset että ulkoiset ympäristötekijät. Seuraavien vinkkien avulla voit hallita ympäristötekijöitä sekä käyttää ja säätää kuvan laadun asetuksia YouCam-ohjelmistossa. Muissa ohjelmissa saattaa olla samankaltaisia ohjaimia.