HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Skanneri skannaa vain kaksipuolisen asiakirjan toisen puolen

Skanneri skannaa vain kaksipuolisen asiakirjan toisen puolen
  • Jos käytät skannerin painikkeita skannaukseen, paina Kaksipuolinen skannaus -painiketta ().
  • Jos käytät muiden valmistajien sovelluksia käyttävää skannausprofiilia, varmista että sovellus tukee kaksipuolista skannausta.