HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Nestekidenäytössä on ongelma tai skannerin painikkeet eivät toimi odotetulla tavalla

Nestekidenäytössä on ongelma tai skannerin painikkeet eivät toimi odotetulla tavalla
Seuraavat oireet ovat merkki siitä, että vika on skannerin etupaneelissa.
  • Nestekidenäytön ongelmat: Näyttö on tyhjä, tai osa näytön sisällöstä puuttuu.
  • Painikkeiden ongelmat: Painikkeet eivät tottele tai painiketta painettaessa tapahtuu väärä toiminto (laite esimerkiksi skannaa yksipuolisesti, vaikka painetaan Kaksipuolinen skannaus -painiketta ().
  • Merkkivalojen ongelmat: Merkkivalot eivät toimi tai ne palavat väärässä tilassa.
Jos skannerissa esiintyy mitään näistä ongelmista, ota yhteyttä HP:n tekniseen tukeen osoitteessa www.hp.com/support.