HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - HP Scanjet -ohjaimien ja -työkalujen poistaminen ja asentaminen uudelleen

HP Scanjet -ohjaimien ja -työkalujen poistaminen ja asentaminen uudelleen
Jos skannerin johtojen liitäntöjen tarkistaminen ei ratkaissut ongelmaa, ongelma saattaa johtua epätäydellisestä asennuksesta. Kokeile HP Scanjet -ohjainten ja -työkalujen poistamista ja asentamista uudelleen.
  1. Sammuta skanneri painamalla virtapainiketta () ja irrota sitten USB-johto ja virtajohto skannerista.
  2. Käytä Ohjelmat ja toiminnot -työkalua (Windows Vista, Windows 7, Windows 8) tai Lisää tai poista sovellus -työkalua (Windows XP) ja poista tietokoneelta seuraavat:
    • HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3
    • HP Scanjet 5000 s3 ISIS -ohjain
    • HP Smart Document Scan Software -skannausohjelmisto (versio saattaa vaihdella asennuksen mukaan)
      HP ScanjetPlgin.
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Asenna HP Scanjet -ohjaimet ja -työkalut uudelleen skannerin mukana toimitetun HP Scanning Software -CD-levyn avulla.
  5. Kytke USB-johto ja virtajohto takaisin skanneriin. Käynnistä skanneri painamalla virtapainiketta ().