HP:n ja Compaqin pöytätietokoneet - HDMI-ääneen liittyvien ongelmien ratkaiseminen pöytätietokoneissa

Tämä asiakirja koskee HP:n ja Compaqin pöytätietokoneita, joihin liitetään näyttö tai televisio HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -kaapelilla.
Jos liität näytön HDMI-kaapelilla, HDMI-ääni on aktivoitava säätämällä Windows-asetuksia.
Jos HDMI-ääntä ei ole aktivoitu, ääntä ei kuulu. Tämän vuoksi HP suosittelee, että kytket tietokoneeseen analogiset kaiuttimet, jos haluat kuulla äänet alkumäärityksen aikana.
Aktivoi HDMI-ääni tietokoneessa seuraavasti:
huomautus:
Jos joudut tekemään HP:n järjestelmän palautustoiminnon, tämä toimenpide on toistettava, jotta ääni kuuluu HDMI-liitännän kautta.
  1. Napsauta äänenvoimakkuuden kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Toistolaitteet.
    Ääni-ikkuna avautuu.
  3. Napsauta Toisto-välilehdessä seuraavaa äänentoistolaitetta, joka näkyy luettelossa:
    • Digitaalinen syöttölaite (HDMI)
      Kuva : Digitaalinen syöttölaite (HDMI) -valinta
      Kuva Digitaalinen syöttölaite (HDMI) -valinnasta
    • Realtek HDMI Output
      Kuva : Realtek HDMI Output -valinta
      Realtek HDMI Output -valinta
    • NVIDIA HDMI Output
      Kuva : NVIDIA HDMI Output -valinta
      NVIDIA HDMI Output -valinta
    • ATI HDMI Output
      Kuva : ATI HDMI Output -valinta
      ATI HDMI Output -valinta
  4. Valitse Aseta oletus.
  5. Valitse Käytä.
    • Jos valitsit vaihtoehdon Digitaalinen syöttölaite (HDMI), sulje ikkuna valitsemalla OK. HDMI-liitännän ääni on nyt aktivoitu.
    • Jos valitsit vaihtoehdon Realtek HDMI Output, siirry vaiheeseen 6.
  6. Kaksoisnapsauta kohtaa Realtek HDMI Output.
    Realtek Digital Output - Ominaisuudet -ikkuna avautuu.
  7. Valitse Tuetut muodot -välilehti.
  8. Lisää valintamerkki 48,0 KHz -valintaruutuun ja varmista, ettei Dolby Digital -valintaruudussa tai muissa valintaruuduissa ole valintamerkkiä.
    Kuva : Tuetut muodot -asetukset Realtek Digital Output - Ominaisuudet -ikkunassa
    Tuetut muodot -asetukset Realtek Digital Output - Ominaisuudet -ikkunassa
    huomautus:
    Tavallisesti näytteenottotaajuuden on oltava 48,0 KHz, jotta äänen voi toistaa television kautta.
  9. Sulje ikkuna valitsemalla OK.