HP:n kannettavat tietokoneet - Virheilmoituksia ilmestyy näkyviin Windows Updaten aikana kortin asettamisen tai Live Mailin käytön yhteydessä

Kannettavissa tietokoneissa, joissa on Western Digitalin suuritiheyksinen kiintolevy, kuten 1 T tai 750 Gt, voi ilmestyä näkyviin virheilmoituksia, jos Intel Rapid Storage Technology -ohjainta (IRRT) ei ole päivitetty. Seuraavassa on esimerkkejä virheilmoituksista:
  • Windows edellyttää digitaalisen allekirjoituksen ohjainta. Tämä virheilmoitus ilmestyy näyttöön sen jälkeen, kun mediakortti asetetaan 4 in 1 -kortinlukijaan ensimmäisen kerran.
  • Windows Live Mailia ei voitu käynnistää. Tämä ilmoitus avautuu Windows Live Mailin käynnistämisen jälkeen.
  • Windows edellyttää digitaalisen allekirjoituksen ohjainta. Tämä virheilmoitus ilmestyy näyttöön 3G USB -käyttöavainta asennettaessa.
  • Virheilmoitus ilmestyy näkyviin mittausohjelmiston, kuten PCMark Vantagen tai MobileMark 2007:n, suorittamisen yhteydessä.
  • Windows Update ei voi tällä hetkellä tarkistaa päivitysten saatavuutta, koska palvelu ei ole käynnissä... Tämä virheilmoitus ilmestyy näkyviin, kun Windows Update on käynnissä.

Lataa ja asenna uusin IRRT-ohjain

Ratkaise ongelma lataamalla ja asentamalla Intel Rapid Storage Technology -ohjain.
Softpaqin kuvaus
Tiedot
Lataaminen
Intel Rapid Storage Technology -ohjain
VERSIO: 9.5.6.1001