• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tietokoneet - tietokoneen DirectX-version tarkastaminen

Tämä asiakirja koskee tietokoneita, joissa on Windows 8, 7, Vista tai XP.
Microsoft DirectX on Windowsin ohjelmistoteknologia, joka on suunniteltu parantamaan multimediakokemuksia, kuten 3D-pelejä, grafiikkaa, verkkopelejä ja äänitoimintoja.
Monet peli- ja kuvaohjelmistosovellukset edellyttävät tietyn DirectX-version asennuksen. Jotta voit välttää ongelmia, älä yritä asentaa vanhempaa DirectX-versiota. Asenna ainoastaan uudempia versioita. Esimerkiksi jos tietokoneessasi on DirectX 9.0c ja peli edellyttää DirectX 7 -versiota, älä yritä asentaa DirectX 7 -versiota. Pelin pitäisi toimia oikein myös uusimmalla DirectX-versiolla.
Voit tarkastaa DirectX-version etsimällä version numeron Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-luettelosta DirectX-diagnostiikkatyökalun avulla.
  huomautus:
Etsi ja lataa tarvittaessa uusin DirectX-versio Microsoftin verkkosivustosta.
DirectX-version etsiminen Windows 8 -käyttöjärjestelmässä
Tarkasta tietokoneessasi käytettävän version numero suorittamalla seuraavat toimenpiteet Windows 8 -käyttöjärjestelmässä:
  1. Kirjoita aloitusnäytössä dxdiag ja valitse sitten dxdiag hakutuloksista.
    Kuva : DirectX-diagnostiikkatyökalun hakutulokset
    DirectX-diagnostiikkatyökalun hakutulokset
    DirectX-diagnostiikkatyökalu avautuu.
  2. DirectX-version numero näkyy Järjestelmä-välilehdessä DirectX-version vieressä.
    Kuva : DirectX-diagnostiikkatyökalu
    DirectX-diagnostiikkatyökalu
  3. Sulje DirectX-diagnostiikkatyökalu valitsemalla Lopeta.
DirectX-version etsiminen Windows 7- ja Windows Vista -käyttöjärjestelmissä
Tarkasta tietokoneessasi käytettävän version numero suorittamalla seuraavat toimenpiteet Windows 7- tai Windows Vista -käyttöjärjestelmässä:
  1. Valitse Käynnistä.
  2. Kirjoita hakuruutuun dxdiag ja valitse sitten dxdiag hakutuloksista.
    Kuva : DirectX-diagnostiikkatyökalun hakutulokset
    DirectX-diagnostiikkatyökalun avaaminen Käynnistä-valikosta
  3. Jos näyttöön tulee seuraava ilmoitus, valitse Kyllä.
    Kuva : Haluatko tarkistaa, ovatko ohjaimesi digitaalisesti allekirjoitettuja?
    Haluatko tarkistaa, ovatko ohjaimesi digitaalisesti allekirjoitettuja?
  4. DirectX-diagnostiikkatyökalu avautuu.
    Kuva : DirectX-diagnostiikkatyökalu
    DirectX-diagnostiikkatyökalu
  5. DirectX-version numero näkyy Järjestelmä-välilehdessä DirectX-version vieressä.
  6. Sulje DirectX-diagnostiikkatyökalu valitsemalla Lopeta.
DirectX-version etsiminen Windows XP -käyttöjärjestelmässä
Tarkasta tietokoneessasi käytettävän version numero suorittamalla seuraavat toimenpiteet Windows XP -käyttöjärjestelmässä:
  1. Valitse Käynnistä ja valitse sitten Suorita.
  2. Kirjoita seuraava teksti avoinna olevaan kenttään: dxdiag ja valitse sitten OK.
  3. Jos näyttöön tulee seuraava ilmoitus, valitse Kyllä.
    Kuva : Haluatko tarkistaa, ovatko ohjaimesi digitaalisesti allekirjoitettuja?
    Haluatko tarkistaa, ovatko ohjaimesi digitaalisesti allekirjoitettuja?
  4. DirectX-diagnostiikkatyökalu avautuu.
    Kuva : DirectX-diagnostiikkatyökalu
    DirectX-diagnostiikkatyökalu Windows XP -käyttöjärjestelmässä
  5. DirectX-version numero näkyy Järjestelmä-välilehdessä DirectX-version rivillä.
  6. Jos haluat tarkastaa jonkin tietyn tiedoston version numeron, napsauta DirectX-tiedostot-välilehteä ja tarkasta versiotiedot kyseisen tiedoston vierestä.
  7. Kun olet tarkastanut version, valitse Lopeta.