HP-tulostimet - Tulostaminen Wi-Fi Direct -yhteyden kautta

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia, joissa on Wi-Fi Direct -langaton tulostus.
Wi-Fi Direct on yhteysvaihtoehto, joka on useimmissa langattomissa HP-tulostimissa, jotka on julkaistu vuonna 2014 tai myöhemmin. Käytä Wi-Fi Direct -toimintoa, jos yhdistäminen paikalliseen Wi-Fi-verkkoon ei ole mahdollista tai vierastulostukseen.
Lue laitetyyppisi osiosta vaiheet, joilla Wi-Fi Direct -yhteys muodostetaan ja tulostetaan.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Lue usein kysytyt kysymykset Wi-Fi Directin käytöstä ja ongelmien ratkaisemisesta.