HP-tulostimet - Google Cloud Printin yhdistäminen ja käyttö

Tämä asiakirja on tarkoitettu verkkoon yhdistetyille HP-tulostimille ja -tietokoneille, -älypuhelimille ja -taulutietokoneille, joissa on Chrome-selain tai Google-sovelluksia.
Google Cloud Print on maksuton palvelu, jonka avulla voit tulostaa tulostimellasi asiakirjoja ja valokuvia turvallisesti miltä tahansa verkkoon yhdistetyltä laitteelta. Et tarvitse mitään ohjelmistoa HP:n sivustolta tai Googlesta, jotta voit tulostaa Google Cloud Print -palvelun avulla.

Googlen jakama yhteenvetovideo pilvitulostuksen asentamisesta

Vaihe 1: Yhdistä tulostin Google Cloud Printiin

Jos haluat tulostaa Google Cloud Printillä, määritä Google Cloud Print tulostimellesi tietokoneella tai mobiililaitteella. Voit tulostaa Apple iOS -laitteelta, mutta Google Cloud Print on ensin määritettävä tietokoneella.

Vaihe 2: Tulostaminen tietokoneesta tai mobiililaitteesta

Tulosta asiakirjoja, sähköpostiviestejä, kuvia ja verkkosivuja tietokoneelta, Chromebookista tai Android- tai iOS-laitteelta Google Cloud Printillä.

Vaihe 3: Tulostimen jakaminen (valinnainen)

Kun jaat tulostimesi, ystäväsi ja perheesi, joilla on Google-tili, voivat tulostaa tulostimellasi.
  1. Avaa tietokoneessa tai Chromebookissa Chrome-selain ja kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Siirry kohtaan Cloud Print >Tulostimet (englanniksi).
    Google Cloud Print -palvelussa olevien tulostimiesi luettelo avautuu.
  3. Valitse tulostin ja napsauta sitten Jaa.
  4. Kirjoita Jakamisasetukset-ikkunassa sen henkilön nimi tai Gmail-osoite, jonka kanssa haluat jakaa tulostimen, ja napsauta sitten Jaa.
    Google Cloud Print lähettää sähköpostin vastaanottajalle.
  5. Kun vastaanottaja hyväksyy tarjouksen, tulostimesi näkyy vaihtoehtona vastaanottajalle tulostettaessa Chrome-selaimesta.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tässä osassa on vastauksia Google Cloud Print -palveluun liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.