HP-tulostimet - Tulostaminen Android-älypuhelimesta tai -taulutietokoneesta

Tämä asiakirja koskee verkko- tai Wi-Fi Direct HP-tulostimia ja Android-älypuhelimia tai -taulutietokoneita.
HP Print Service -laajennus mahdollistaa tulostamisen Android-laitteesta HP-tulostimelle Wi-Fi-verkon kautta tai käyttäen Wi-Fi Direct -yhteyttä tulostimiin, jotka tukevat kyseistä yhteystyyppiä.
Vaihe 1: HP Print Service -laajennuksen asentaminen ja käynnistäminen
Asenna tai päivitä HP Print Service -laajennus Android OS 4.4:lle tai uudemmalla Google Play Storesta ja ota laajennus sitten käyttöön.
  huomautus:
Valikkojen, kuvakkeiden ja tulostusasetuksien sijainti vaihtelee Android-version ja laitevalmistajan mukaan.
  1. Varmista, että Android-laite on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon tulostimen kanssa tai että tulostimen ja Android-laitteen Wi-Fi Direct on käytössä.
  2. Asenna tai päivitä HP Print Service -laajennus (englanniksi) Android-laitteeseen Google Play -kaupassa.
  3. Kun asennus tai päivitys on valmis, valitse tapa, jolla HP Print Service -laajennus käynnistetään:
      huomautus:
    Android-laitteissa, joissa on 7.0 (Nougat) tai uudempi, HP Print Service -laajennus on käytössä automaattisesti asennuksen jälkeen. Siirry vaiheeseen Tulosta HP Print Service -laajennuksella.
    • Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun olet asentanut HP Print Service -laajennuksen, pyyhkäise aloitusnäyttöä alas esittääksesi ilmoitusten kojelaudan ja etsi sitten HP Inc. -palvelu asennettu.
      Kuva : Esimerkki HP Inc. -palvelusta asennettuna
      Esimerkki HP Inc. -palvelusta asennettuna
    • Jos olet päivittänyt HP Print Service -laajennuksen, valitse Asetukset , kosketa Lisää, Lisää verkkoja, Lisää asetuksia tai NFC ja jakaminen, ja valitse sitten Tulosta tai Tulostaminen.
      Kuva : Esimerkki HP Inc:stä
      Esimerkki HP Inc:stä
  4. Napauta HP Inc. -palvelu asennettu tai HP Inc. ja napauta sitten Päällä.
  5. Poista käytöstä kaikki tulostinpalvelinlaajennukset tarvittaessa.
Android-laite on nyt valmis tulostamaan HP Print Service -laajennuksella.
Usein kysytyt kysymykset (UKK)
Lisätietoja Android-laitteiden HP Print Service -laajennuksesta saat tutustumalla näihin usein kysyttyihin kysymyksiin.