HP-tulostimet - Tulostaminen Android-älypuhelimesta tai -taulutietokoneesta

Tämä asiakirja koskee HP:n verkkoon yhdistettyjä tai Wi-Fi Direct -tulostimia ja Android-älypuhelimia tai -taulutietokoneita.
Tulosta Android OS 5.0- tai uudemmasta laitteesta tulostimeesi HP Print Service -laajennuksella.

Vaihe 1: HP Print Service -laajennuksen asentaminen

Asenna HP Print Service -laajennus Android OS 5.0- tai uudempaan laitteeseen Google Play -kaupasta ja ota laajennus sitten käyttöön.
huomautus:
Valikkojen, kuvakkeiden ja tulostusasetusten sijainti vaihtelee Android-version ja laitevalmistajan mukaan.
  1. Varmista, että Android-laite on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin tulostimesi tai että tulostimen ja Android-laitteen Wi-Fi Direct on käytössä.
  2. Asenna tai päivitä HP Print Service -laajennus (englanniksi) Android-laitteeseen Google Play -kaupassa.
  3. Kun asennus tai päivitys on valmis, ota laajennus käyttöön valitsemalla Android-laitteesi:
    • Android 7 (Nougat) ja uudemmat laitteet: HP Print Service -laajennus käynnistyy automaattisesti asennuksen jälkeen. Jatka näiden vaiheiden suorittamista.
    • Android 6 (Marshmallow) ja aiempia laitteita: Valitse Asetukset, etsi ja avaa HP Print Service ja valitse sitten On (Käytössä).
  4. Poista käytöstä kaikki tulostinpalvelinlaajennukset tarvittaessa.
Android-laite on nyt valmis tulostamaan HP Print Service -laajennuksella.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Lisätietoja Android-laitteiden HP Print Service -laajennuksesta saat tutustumalla näihin usein kysyttyihin kysymyksiin.