• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tulostustuotteet - PDF-tiedostojen tulostaminen ei onnistu Adobe Reader -ohjelmalla

Ongelma
Kun yrität tulostaa PDF-tiedostoa, tiedosto ei tulostu.
  huomautus:
Tässä asiakirjassa kuvatut ratkaisut koskevat Adobe Reader -ohjelmaa. Jos PDF-tiedostojen tulostaminen jollakin toisella Adobe-tuotteella (kuten Acrobat) ei onnistu, pyydä neuvoja Adobe-tuotteiden käyttöön Adobelta.
Yritä selvittää ongelma seuraamalla näitä ratkaisukeinoja tässä järjestyksessä. Kun jokin näistä vaiheista ratkaisee ongelman, vianmäärityksen jatkaminen ei ole tarpeen.
  huomautus:
Jotkut seuraavista ratkaisuista edellyttävät tietokoneen käynnistämistä uudelleen. Harkitse tämän sivun lisäämistä selaimen kirjanmerkkeihin, jotta voit palata siihen tietokoneen uudelleenkäynnistämisen jälkeen.
Ratkaisu 1: Ongelman määrittäminen
Selvitä seuraavien ohjeiden avulla, liittyykö ongelma tiettyyn PDF-tiedostoon vai kaikkiin PDF-tiedostoihin.
Vaihe 1: Muiden tulostusmenetelmien kokeileminen
  1. Avaa jokin toinen PDF-tiedosto. Jos sinulla ei ole toista PDF-tiedostoa, lataa tämä testi-PDF (Test_PDF_file.pdf).
  2. Valitse uudessa PDF-tiedostossa Tiedosto ja valitse sitten Tulosta tai napsauta Tulosta-kuvaketta (). Tulosta-ikkuna avautuu.
  3. Aloita tulostaminen valitsemalla OK.
    • Jos toinen PDF-tiedosto tulostuu oikein, alkuperäinen PDF saattaa olla vioittunut. Keskeytä tämän ratkaisukeinon vaiheiden suorittaminen ja siirry tämän asiakirjan seuraavaan ratkaisukeinoon.
    • Jos toinen PDF-tiedosto ei tulostu, jatka näiden vaiheiden suorittamista.
  4. Avaa jokin toinen tiedosto toisessa ohjelmassa, kuten Microsoft Wordissa tai Muistiossa, ja tulosta tiedosto.
    • Jos Microsoft Wordin tai Muistion tiedosto tulostuu oikein, ongelma on Adobe-tiedostossa. Keskeytä tämän ratkaisukeinon vaiheiden suorittaminen ja siirry tämän asiakirjan seuraavaan ratkaisukeinoon.
    • Jos Microsoft Wordin tai Muistion tiedosto ei tulostu, jatka tämän asiakirjan seuraaviin vaiheisiin.
Vaihe 2: Tietokoneeseen liittyvien ongelmien poistaminen
  1. Käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, sulje kaikki muut avoinna olevat ohjelmat, jos ne avautuivat automaattisesti käynnistyksen aikana.
  3. Kokeile alkuperäisen PDF-tiedoston tulostamista uudelleen.
    • Jos tiedosto tulostuu oikein, vianmääritystä ei tarvitse jatkaa. Tietokoneen muisti voi olla vähissä.
      Vihje: Varmista, että tietokoneessa on riittävästi levytilaa PDF-tiedoston tulostamiseen. Tämä kannattaa tarkistaa erityisesti silloin, jos tiedosto on suuri. Adobe suosittelee, että vapaan tilan määrä on kolmesta viiteen kertaa suurempi kuin tulostettavan tiedoston koko.*
      Vihje: Muut ohjelmat on hyvä pitää suljettuina PDF-tiedoston tulostamisen aikana. Adobe suosittelee, että vähintään 50 % tietokoneen järjestelmäresursseista pidetään vapaana PDF-tiedostojen tulostamisen aikana.
    • Jos tiedosto ei tulostu, siirry seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 3: Tulostimeen liittyvien ongelmien poistaminen
  1. Kytke HP-laitteesta virta painamalla virtapainiketta ().
  2. Odota 15 sekuntia ja käynnistä sitten laite uudelleen painamalla virtapainiketta ().
  3. Kokeile tulostamista uudelleen.
    • Jos tiedosto tulostuu oikein, vianmääritystä ei tarvitse jatkaa. HP-tuotteen muisti saattaa olla täynnä.
      Vihje: Varmista, että HP-tuotteessa on riittävästi RAM-muistia PDF-tiedoston tulostamiseen. Adobe suosittelee, että muistitilaa on vähintään 2 Mt, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella, ja 4–6 Mt, kun tulostetaan 600 dpi:n tarkkuudella.*
      Voit tarkistaa laitteesi muistitilan vierittämällä tämän sivun yläreunaan Haku-alueelle.
      Kirjoita tuotteesi nimi Tuote-kenttään, kirjoita "tekniset tiedot" Kysymys tai hakusanat -kenttään ja napsauta sitten nuolipainiketta ().
      Kuva : HP-verkkosivun hakukenttä
      Kuva: HP.com-sivuston hakukenttä
    • Jos tiedosto ei tulostu, siirry seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 4: Oheislaitteeseen tai verkkoon liittyvien ongelmien poistaminen
  1. Jos yrität tulostaa PDF-tiedostoa, joka on oheislaitteessa, kuten kannettavassa asemassa tai CD-levyllä, siirrä tiedosto tietokoneen kiintolevylle ja yritä tulostaa uudelleen.
    Vihje: Adobe suosittelee tiedostojen tallentamista paikalliselle kiintolevylle, jos niitä avataan, tallennetaan tai tulostetaan, jotta vältetään mahdolliset ongelmat ja tiedostojen vahingoittuminen.*
  2. Kokeile tulostaa alkuperäinen PDF-tiedosto toisella tietokoneella. Jos laite on verkossa (langallisessa tai langattomassa), kokeile tulostaa laitteella, joka ei ole verkossa.
    • Jos tiedosto tulostuu oikein, ongelma liittyy tietokoneeseen tai verkkoon. Kysy tällöin lisäohjeita järjestelmänvalvojalta tai tietokoneen valmistajalta.
    • Jos tiedosto ei tulostu, siirry tämän asiakirjan seuraavaan ratkaisuun.
Ratkaisu 2: Tietyn PDF-tiedoston ongelmat
Jos olet määrittänyt, että ongelma rajoittuu tiettyyn PDF-tiedostoon, toimi seuraavasti.
Vaihe 1: PDF-tiedoston tulostaminen kuvana
  1. Avaa alkuperäinen PDF-tiedosto, jos se ei ole jo avattuna.
  2. Valitse Tiedosto ja Tulosta tai napsauta Tulosta-kuvaketta (). Tulosta-ikkuna avautuu.
  3. Valitse Lisäasetukset. Tulostuksen lisäasetukset -ikkuna avautuu.
  4. Valitse Tulosta kuvana -valintaruutu, muuta tarvittaessa muita asetuksia ja valitse sitten OK.
  5. Aloita tulostaminen valitsemalla Tulosta-ikkunassa uudelleen OK.
  • Jos nämä vaiheet ratkaisivat ongelman, vianmäärityksen jatkaminen ei ole tarpeen.
  • Jos ongelma ei poistu, siirry seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 2: PDF-tiedoston lataaminen uudelleen
Jos edelliset vaiheet eivät ole ratkaisseet ongelmaa, kokeile PDF-tiedoston lataamista uudelleen. Tiedosto on ehkä ladattu väärin tai vain osittain ensimmäisellä kerralla.
  • Jos nämä vaiheet ratkaisivat ongelman, vianmäärityksen jatkaminen ei ole tarpeen.
  • Jos ongelma ei poistu, siirry seuraavaan ratkaisuun.
Ratkaisu 3: Lisäratkaisut
Jos aiemmat ratkaisuehdotukset eivät ratkaisseet ongelmaa, voit pyytää Adobelta lisäratkaisuja, joita ovat esimerkiksi seuraavat:
  • Uusimman Adobe Reader -version asentaminen
  • Toiseen Adobe-tuotteeseen päivittäminen
*Lähde: Adobe-asiakirja 316508